Türk Eğitim-Sen Çaycuma İlçe Temsilciliği Yönetim Kurulu üyeleri Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Kenan Dereli&[#]8217;yi ziyaret etti.



Samimi bir havada geçen ziyarette Çaycuma&[#]8217;daki eğitim-öğretim faaliyetleri, bu sürecin yürütülmesinde yaşanan sorunlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Türk Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Zerrin Güneş sendika olarak her zaman yapıcı yaklaşım sergilediklerini ve sergilemeye de devam edeceklerini belirtirken, Çaycuma&[#]8217;da eğitim öğretim alanında yaşanan mevcut sorunlar ve Milli Eğitim bünyesinde çalışan personelin problemleri hakkında Kenan Dereli&[#]8217;ye bilgi vererek var olan ve olabilecek sorunların çözümünde ve çözüm sürecinde sendika olarak her daim işbirliğine ve desteğe hazır olduklarını belirtti. Yönetim kurulu üyeleri ise kısa ve uzun vadede problemlerin çözümü için hizmetlisinden, 4/C&[#]8217;li personeline, öğretmeninden okul müdürüne, memurundan şefine ve ilçe milli eğitim müdürüne kadar uzanan bir diyalog ve işbirliği ortamı içerisinde olunmasına ve eğitim çalışanları arasındaki dayanışmaya önem verilmesi gerektiğini söylediler.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve ziyaretten dolayı teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, &[#]8220;Ülkemizde sivil toplum örgütleri önemli bir yere sahiptir. Yapıcı olan bütün eleştirilere açığız, eğitime yön veren öneriler bizim için her zaman önemli olmuştur. Sizlerin ve diğer sivil toplum örgütlerinin de önerileri ve destekleriyle inşallah imkanlar el verdiği ve gücümüz yettiği ölçüde Çaycuma&[#]8217;da eğitim-öğretim alanında yaşanan sorunları en aza indirmeye ve ilçemizin eğitim öğretim alanındaki başarı seviyesini daha da yükseltmeye çalışacağız&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi