Çaycuma Belediyesi&[#]8217;nin geleneksel aşure etkinliği çarşı meydanında gerçekleştirildi. Etkinliğe Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ercan Balçık, Belediye Başkan Vekili Mustafa Muslu, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, CHP İlçe Başkanı Umut Başoğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Aşüre dağıtımından önce Çaycuma Müftülüğü İlahi Grubu tarafından çeşitli ilahiler seslendirildi ve Muharrem ayında gerçekleşen önemli olaylardan bahsedildi.


Belediye başkan Vekili Mustafa Muslu, her yıl düzenlenen etkinliğe vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek, katılanlara teşekkür etti.


Kaymakam Hasan Yaman ise herkesin aşurenin önemini bildiğini söyleyerek; &[#]8220; Etkinlikte düzenleyen başta belediyemize ve katkı veren esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum. Aşüre etkinliğimizin birlik beraberlik, dayanışma huzur ve refaha dönüşmesini temenni ediyorum. Herkese afiyet olsun&[#]8221;diye konuştu.


Ardından Kaymakam Yaman ve Belediye Başkan Vekili Muslu tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Editör: Pusula Gazetesi