Son 4 maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Kozluspor&8217;da Antrenörlük koltuğunu oturan Bülent Öztürk, idmandan önce oyuncularıyla bir toplantı yaptı.


3-1&8217;lik Beyköy Belediyespor yenilgisiyle Volkan Yayın&8217;ın görevinin ayrılmasının ardından görevi devralan Bülent Öztürk, oyuncularını Tosya Belediyespor maçına motive etmeye çalışıyor.


Üst üste alınan başarısız sonuçlarla demoralize olan oyuncularını zorlu maça motive etmeye çalışan Öztürk, çalışmada öğrencileriyle yakından ilgilendi. Yeşil-Beyazlılar, ´çıkış maçı´ olarak gördüğü mücadelede rakibini yenip, ligde rahat bir nefes almak istiyor.


Yapılan antrenman öncesinde futbolcularla saha içinde yaptığı toplantı da genç Antrenör, oyuncularını son haftalar da yaptıkları hatalar nedeniyle uyarırken, Tosya karşısında neyi nasıl ve ne şekilde yapmaları konusunda taktik verdi. Sezona Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle başlayan ve Ligin 7. haftasında zirveden inen Kozluspor, ligin ilk yarısında kalan son iki maçı kayıpsız geçmenin hesaplarını yapıyor.



Kazanmaktan başka çare yok


Tosya Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmayla birlikte kötü gidişata ´Dur´ demek istediklerini belirten Kozluspor Antrenörü Bülent Öztürk , bu nedenle de Kastamonu temsilcisi karşısında kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.


Öztürk, "Rakibimiz karşısında kazanmaktan başka çaremiz yok. Önümüzdeki iki haftalık maratonda oynayacağımız Tosya Belediyespor ve Zeytinburnuspor maçları bizim için büyük önem taşıyor. Bu zorlu periyodu en az kayıpla atlatıp, yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi.



Kaptan Barış ilk devreyi kapattı


Ligin 9. haftasında Düzce Beyköy Belediyespor &8211; Kozluspor maçında kırmızı kartla oyun dışı kalan Yeşil-Beyazlıların kaptanı Barış Keserci, Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maçla cezalandırıldı.

Ayrıca Beyköy Belediyespor Kulübü&8217;nden kırmızı kartla oyundan atılan Murat Esen&8217;e de 2 maç men cezası verdi.


Müsabakada Düzce Beyköyspor ve Kozluspor hakkında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan savunma istenmesine karar verildiği açıklandı.



İşte AFDK´nn vermiş olduğu kararlar;

Barış KESERCİ ( Kozluspor fut.) 04.12.2011 tarihinde oynanan Beyköy Bld.spor- Kozluspor BAL müsabakasında; rakip takım futbolcusuna kural dışı harekette bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (tedbir tarihi 06.12.2011)

Recep TÜRKYILMAZ (Beyköy Bld.spor idr.) 04.12.2011 tarihinde oynanan Beyköy Bld.spor- Kozluspor BAL müsabakasında ki eylemi nedeniyle savunma istenmesine (hakkındaki idari tedbirin kaldırılmasına)


- Murat ESEN ( Beyköy Bld.spor fut.) 04.12.2011 tarihinde oynanan Beyköy Bld.spor- Kozluspor BAL müsabakasında; rakip takım futbolcusuna sözle hakarette bulunmaktan 2 resmi müsabakadan men cezası verilmesine (tedbir tarihi 06.12.2011)


Beyköy Bld.spor Kulübü Hakkında; 04.12.2011 tarihinde oynanan Beyköy Bld.spor- Kozluspor BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan, çıkan saha olayları nedeniyle , taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunması nedeniyle ve ayrıca talimatlara aykırı harekette bulunmaktan savunma istenmesine,


Kozluspor Kulübü Hakkında; 04.12.2011 tarihinde oynanan Beyköy Bld.spor- Kozluspor BAL müsabakasında takım halinde sportmenliğe aykırı harekette bulunmaktan savunma istenmesine,

Editör: Pusula Gazetesi