Futbolcuların yüzleri gülüyor


Bölgesel Amatör Lig&8217;de zirveye mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor&8217;da yüzler gülüyor. İstanbul Beylikdüzü galibiyetinin ardından ligin en kritik virajlarından olan Bartınspor maçını da kayıpsız kapatan Kırmızı-Lacivertlilerde moraller üst düzeyde.


Ligin 10. haftasında Belediye Safranboluspor&8217;a konuk olacak Zonguldak Kömürspor, bir günlük iznin ardından çalışmalara başladı. Ligde üst üste 2 önemli galibiyet çıkartan Zonguldak Kömürsporlu futbolculara prim dağıtıldığı belirtildi.



Safranbolu hazırlığı yüksek tempoda başladı


Antrenör Uğur Terzi nezaretinde Fener Sentetik Çim&8217;de Safranbolu maçının hazırlıklarına yüksek tempoda başladı. 5´e 2 çalışmasının ardından Kömürsporlu futbolcular, düz koşunun ardından yarım saha çift kale maç ile çalışmayı tamamladı. Çift kalede genç oyuncuların performansı Terzi&8217;nin takdirini topladı.



Safranbolu ardından Tunaspor


Bartınspor galibiyetiyle ligde çıkışlarını sürdürdüklerine değinen Terzi, "Çok önemli bir dönemde önemli bir galibiyet aldık. Aldığımız galibiyetin anlam kazanabilmesi için önümüzdeki diğer maçtan da iyi bir sonuçla ayrılmak zorundayız.


Bartınspor maçı artık geride kalmıştır. Yapmamız gereken ligin ilk yarısında kalan 2 maçı da kazanıp devre arasına lider girmek. &8220; dedi.



Kamil düz koşulara başladı


Ligin 6.haftasında Zeytinburnu ile oynanan karşılaşmada aldığı darbeyle ayağında kırık meydana gelen Kamil&8217;in ayağındaki alçılar alındı. Fizik tedavisi sürdürülen genç oyuncu, takımdan ayrı düş koşulara başladı.

Editör: Pusula Gazetesi