Kafile, Safranbolu&8217;da kampa girdi


Bölgesel Amatör Lig&8217;de Pazar günü Batı Karadeniz derbisine sahne olacak. Lige istediği gibi başlangıç yapamayan iki ekip Zonguldak Kömürspor ve Bartınspor kozlarını Safranbolu Sahası&8217;nda paylaşacak.


Zonguldak Kömürspor, maç öncesi Safranbolu&8217;da kampa girdi ve son hazırlıklarını sürdürüyor. Karşılaşmanın çim sahada olmasından dolayı ekip, müsabakada zorlanmamak için son antrenmanlarını doğal çimde gerçekleştirdi.


Kendisiyle aynı puanda yer alan Bartınspor karşısında galip gelerek zirve yarışını sürdürmeyi ve puan cetvelinde rakibini geçmeyi hedefliyor.


Kırmızı-Lacivertliler de Kamil dışında sakat futbolcu bulunmazken, sakatlıkları geçen Fatih Tutar ve Barış&8217;a Antrenör Uğur Terzi&8217;nin görev vermesi halinde derbide forma giyebilecek.



Zonguldak, Safranbolu&8217;ya akın edecek


Ayrıca karşılaşmada taraftar desteğini de arkasına almak isteyen Zonguldak Kömürspor yönetimi deplasmana 5 otobüs kaldıracağı öğrenildi. Otobüsün yanı sıra Zonguldak&8217;tan özel araçlarıyla Safranbolu&8217;ya hareket olan taraftarlar bu önemli maçta takımlarına tam destek vermeye hazırlanıyor.



İstanbul Bölgesi hakemleri yönetecek


Ligin 9. haftasında Zonguldak Kömürspor &8211; Bartınspor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma Pazar günü 13:30&8217;da başlaşacak.


Safranbolu İlçe Stadyumu&8217;nda oynanacak karşılaşmada İstanbul Bölgesel hakemlerinden Fahri Var düdük çalacak, yardımcığını yine aynı bölgeden Hasan Albayrak ve Tunay Ateş yapacak.


Editör: Pusula Gazetesi