Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci´yi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner nezaretinde Belediye Başkanı Mustafa Semerci´yi ziyaret eden Vali Ayyıldız, &[#]8220;İlimizde göreve başladığımdan bu yana ilçelerimizi, belde ve köylerimizi ziyaret etmeye çalışıyor, ziyaret ettiğimiz yerlerde sorunlar varsa yetkili arkadaşlarımızdan bilgiler alarak bu sorunları çözümler bulmaya çalışıyoruz. Bu günde Zonguldak´ımızın güzel ilçelerinden Devrek´i ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Semerci bizlere ziyarete gelmişti, bizimde bugünkü programımız bir nevi iadeyi ziyaret oldu. Başkanımız Semerci´ye çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ise, &[#]8220;Valimizin ilk göreve başladığı günlerde kendilerini ziyaret etmiştik, sağ olsunlar bizlere nezaket ziyaretinde bulundular. Kendilerine belediyem ve personelim adına teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ziyarette; Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Eğerci Belediye Başkanı Recep Civelek ve AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nazmi Öksüz hazır bulunurken, Vali Ayyıldız´a Başkan Semerci tarafından Devrek simidi ve kaşar peyniri ikramında bulunuldu.
Editör: Pusula Gazetesi