Tüm hesaplarını ´3 puan´ üzerine yapan Kırmızı-Lacivertliler, geçtiğimiz hafta aldığı farklı galibiyeti Bartınspor maçıyla sürdürmenin hesaplarını yapıyor.


Fener Sentetik Çim´de yapılan çift kale idmanda oyuncuları kondisyon bakımından Bartın maçına hazır oldukları gözlendi.


Hafta sonu Bartınspor maçı için çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını söyleyen Antrenör Uğur Terzi, " Zor bir mücadeleye gideceğiz. Son haftaların gözde iki takımının seyir zevki yüksek maçı olacağına inanıyoruz. İyi oynayan kazanacaktır. Yolumuza devam edeceğiz ve mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Bizim için önemli olan oyuncularımızın saha içersinde vereceği mücadele çok önemli. İstediği oyunu inanarak oynadığın zaman galibiyet zaten gelir. İnşallah hafta sonu Safranbolu´dan puanla döneriz" dedi.


Bölgesel Amatör Lig´de 8. haftasında evinde Beydikdüzüspor´u yenerek üst sıralarda yer alan takımlarla puan farkını 3´e indiren Kömürspor´da moraller yerinde. Kırmızı-Lacivertli ekip, Safranbolu´dan da 3 puanla dönerek çıkışını sürdürmek istiyor. Aldığı galibiyetle zirveye yaklaşan Uğur Terzi yönetiminde ki ekipte bütün hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.


Zeytinburnuspor maçında çıkan olayların ardından Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç saha kapatma cezası olan Zonguldak Kömürspor´un, hafta sonu Bartın´la oynayacağı karşılaşma Karabük´ün Safranbolu İlçesi´nde oynanacak.


Zonguldak Kömürspor &8211; Bartınspor karşılaşması 4 Aralık Pazar günü Safranbolu Sahası´nda oynanacak ve başlama saati 13:30 olarak açıklandı.

Editör: Pusula Gazetesi