Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Velioğlu Mahallesi sınırları içinde bulunan Acil Afet Konutlarının çevre düzenlemesinin yapılacağını söyledi. Bölgede 136 dairenin bulunduğunu ve yıllardır sitenin çevre düzenlemesi için gerek belediye gerekse devlet olarak çalışmalar yaptıklarını belirten Mithat Gülşen; &[#]8220; Başta Zonguldak Milletvekilimiz Köksal Toptan ve diğer vekillerimiz olmak kaydıyla, Başbakanlık Acil Afet Koordinasyon Başkanlığında Çaycuma afet konutlarının çevre düzenlemesi ihalesinin yapılmasına yardımcı olduk.


Bu gelişme, diğer sitelerimizin yanında afet konutlarımızın da çevre düzenlemesinin hayata geçirilmesi adına önemli bir adım oldu. Bölgede ileriye dönük 20 konut daha yapılacak, cami ve mezarlık projelerimiz olacak&[#]8221;diye konuştu.


Velioğlu, Gemiciler ve Yeşiltepe Mahalleri&[#]8217;nin kanalizasyon ihalelerinin yapıldığını ve değerlendirme aşamasında olduğunu ifade eden Gülşen; &[#]8220;Süreç sonunda bedelin yarısı hibe olmak kaydıyla, yaklaşık 3 milyon liralık proje hayata geçecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı&[#]8217;ndan temin ettiğimiz 700 bin lirayı da kanalizasyon ve altyapıda kullanacağız&[#]8221;dedi.

Editör: Pusula Gazetesi