Çaycuma Dereköseler Köyü Eğitim Kültür Kalkınma ve Dayanışma Demeği Köy Muhtarı Cemil Kanoğlu ile birlikte Dereköseler İlköğretim Okulu öğrencilerine SBS hazırlık kitapları hediye etti.


Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte okulu ziyaret eden Dereköseler Köyü Eğitim Kültür Kalkınma ve Dayanışma Başkanı Naim Eren; &[#]8220;Eğitimcilerimizin öğretmenler gününü kutlamak hem de öğrencilerimizin bir üst eğitimine hazırlanmasında yardımcı olabileceğini düşündüğümüz SBS ye hazırlık kitaplarını öğrencilerimize hediye etmek istedik. Derneğimiz malumunuz kısa bir zaman içerisinde kurulmasına rağmen yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber siz öğrencilerimize nasıl yardımcı olabiliriz diye düşündük, öğretmenlerinizle yaptığımız istişareler neticesinde 8. sınıf öğrencilerine SBS&[#]8217;ye daha iyi hazırlanmaları için hazırlık kitaplarını almayı, hediye etmeyi ve deneme sınavına katılmanızı uygun gördük. Amacımız siz öğrencilerimizin en iyi şekilde yetişip iyi bir lisede eğitim görmeniz ve ardında üniversite sınavlarında başarı elde edebilmeniz için maddi ve manevi destek vermektir. Siz öğrencilerin devletimizin üst kademelerinde görebilmek için maddi imkânlar dâhilinde sizlerin yanınızda olup maddi ve manevi destek sağlamaktır.


Öğrencilerimize hediye edilen SBS&[#]8217;ye hazırlık kitaplarının alınmasında ve hazırlık sınavlarının ücretlerinin karşılanmasında bize maddi desteği sağlayan dernek üyelerimize ve bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Üniversitede eğitim görmenin külfetini iyi biliyoruz. İmkânsızlar neticesinde eğitim görmeye çalışan gençlerimizin sıkıntılarını çok iyi anlıyoruz&[#]8221;diye konuştu.


Dernek Başkanı Naim Eren Köy Muhtarı Cemil Kanoğlu&[#]8217;da öğretmen ve öğrencilere hediyelerini verdiler. Okul Müdürü İbrahim Keleş, katkılarından dolayı, dernek yönetimi ve köy muhtarına yönetime teşekkür etti.


Editör: Pusula Gazetesi