Önce Düzcespor beraberliği ve hemen ardından Sultangazi mağlubiyeti ve son olarak Geredespor beraberliğiyle zirveden 3. sıraya gerileyen Kozluspor´da tek kelimeyle şok yaşanıyor.


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13´üncü Grup´ta mücadele eden temsilcimiz Kozluspor, hafta sonu oynayacağı Beyköy Belediyespor maçı hazırlıklarına moralsiz başladı. Ligde aldıkları kötü sonuçlara birde geçtiğimiz hafta sonu sahasında oynadığı ve 1-1 biten Geredespor maçı eklenen Kozluspor, bu kaostan bir an evvel çıkmanın peşinde.



Lige şampiyonluk umutlarıyla giren ve ilk hafta ortaya konan futbolla ses getiren Kozluspor´da son haftalarda yaşan puan kayıpları can sıkıyor. Ligde son 3 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılarda bu kötü seriye bir an evvel dur demek için çalışmalara başladı. Dün Kozlu Şehir Stadı´nda yaptığı haftanın ilk çalışmasında yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Volkan Yayın´ın çalışmayı kenardan izlemesi ve sivil olması kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Bu olumsuz havanın altında başlayan idman, ısınma hareketleriyle başladı. Ardından düz koşuyla devam eden çalışma, dar alanda top kapmayla sona erdi.



Yeşil-beyazlılarda baldırından sakat olan Fuat ve el bileğinde ki sakatlığı geçmeyen Emir, İstanbul´da tedavi görürken, Geredespor maçında belinden hafif bir şekilde sakatlanan Uğur Aydın, yardımcı antrenör Bülent Öztürk nezaretinde düz koşuyla idmanı tamamladı.


Editör: Pusula Gazetesi