Ak Parti Çaycuma Kadın Kolları Başkanı Nurcan Köktürk ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle tüm birikimi ile okul yaptıran emekli öğretmen Hayrullah Saki&[#]8217;yi yaptırdığı anaokulunda ziyarete ederek öğretmenler gününü kutladılar. Okulda görev yapan tüm öğretmenler adına sakiye çiçek vererek elini öpen ve partiler kadınlar adına konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Nurcan Köktürk; &[#]8220;Hepimizin öğretmeni olan ve şimdide Çaycuma&[#]8217;ya böyle bir anaokulu kazandırarak eğitimden kopmayan Sayın Hayrullah Saki hocamıza teşekkür ediyorum. Tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum&[#]8221; diye konuştu.


Anaokulu Müdürü Özlem Boşnak ise öğretmenlerin özle gününde kendilerini yalnız bırakmayarak Ak Partili kadınlara teşekkür ederek; &[#]8220;Okul öncesi çocuk gelişimi ve eğitimi için, ilçemizin ihtiyaç duyduğu böyle bir okulu bizlere kazandırdığı için Hayrullah hocama teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.


Siyasi partilerin okuluna gösterdikleri ilgiden memnun olduğunu ifade den emekli Öğretmen Hayrullah Saki ise; &[#]8220;44 yıl Çaycuma&[#]8217;da görev yaptıktan sonra ailemle birlikte bu okulu yaptırmaya karar verdik. Şua anda 75 öğrencimiz var. Hepsi bana dede, amca, baba diye hitap ediyor. Bu bambaşka bir duygu&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi