Ligin 13. haftasında Bursa temsilcisi Oyak Renaultspor´u ağırlayacak olan Kilimli Belediyespor, kendi sahasında ilk galibiyetine uzamanın planlarını yapıyor.


Genç Antrenör Raşit Çalık yönetiminde ligde başarılı bir görüntü sergileyen ekip, orta sıralarda yer alan Bursa temsilcisinden alacağı 3 puanla tırmanışını sürdürmek istiyor.


Geçen hafta Diyarbakır deplasmanında Erganispor´u Doğan Çift´in attığı tek golle geçen Kilimli Belediyespor, Pazar günü konuk edeceği Oyak Renaultspor maçının hazırlıklarını tamamladı.


Oyak Renaultspor maçında takımın en büyük gol silahları Emin Erol ve Doğan Çift olacak. Ligde 4 gol atan Emin Erol ve 3 gole imza atan Doğan Çift, kendi sahalarında fileleri havalandırarak taraftarına galibiyetine hediye etmek istiyor.



Ahmet ve Aliş cezalı

Karsspor maçında 3 maç ceza alan Ahmet Olgun, Oyak Renaultspor maçında yer alamayacak. Ahmet´in cezası 14. hafta Kepez Belediyespor maçıyla dolacak.


Ayrıca sarı kart sınırını aşan Alişen ve hafta içi yapılan çalışmada sakatlanan Emrah, takımdaki yerini alamaycak.


Kilimli Belediyespor Teknik Direktörü Raşit Çalık, hafta sonu oynayacakları zorlu Oyak maçını kazanarak Play-Off kapılarını açmak istediklerini ifade etti.


Çalık, "Bunu gerçekleştirmek istiyorsak hafta sonu Bursa ekibini mutlaka yenmeliyiz. İyi bir ekibiz ve her şey istediğimiz gibi gidiyor..&8221;



Kilimli-OYAK maçına Kosif atandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Spor Toto 3´üncü Ligde görev yapacak hakemleri açıkladı.


Kurul, 18 puanla 7´inci sırada haftaya giren temsilcimiz Kilimli Belediyespor´un 20 Kasım Pazar günü saat 13.30´da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı´nda Bursa temsilcisi OYAK Renaultspor´la oynayacağı 13´üncü hafta müsabakasına İstanbul bölgesinden Ulusal Hakem Emre Kosif´i atadı.


Kosif´in yardımcılıklarını İstanbul bölgesinden Ömer Turhan ile Kırklareli bölgesinden Can Öztekin yapacak. Karşılaşmanın 4´üncü hakemi ise, İstanbul bölgesinden Ünal Yentür.


Editör: Pusula Gazetesi