Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Kozlu Sahil Projesinin tüm belediyelere örnek olması gereken bir proje olduğunu söyledi.


Kozlu&[#]8217;da önemli çalışmalar yapıldığını ve kendilerinin de her konuda destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Uçar, kararlılıkla başlanan her çalışmanın hayata geçebileceğini söyledi.


Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, değerlendirmesinde şunları söyledi:


&[#]8220;Kozlu Sahilinin ihalesinin kimin aldığı bizi çok ilgilendiriyor. Önemli olan o başlanan projenin bitirilmesidir. Bununla ilgili Kozlu Belediye Başkanımızın hazırlamış olduğu güzel bir proje var. Şehir ve Çevrecilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar bunu incelediler. Aynı zamanda Bakan Yardımcısı ve Eski Trabzon İl Başkanı Muhammet Balta konuyla ilgileneceğini söyledi. Bu sadece Kozlu değil Zonguldak içinde çok önemli bir konu. Aynı zamanda diğer belediyelerimize de örnek olacak projelerden bir tanesidir. Demek ki bir takım projeleri isterseniz hayata geçirebiliyorsunuz. Bu konuda kararlı olmanız lazım. Kozlu da böyle bir kararlılık var. Bizde Kültür Bakanlığımızla görüşmeler yaptık. Kültür Bakanlığı Müsteşarımızda burada yapılacak kültürel amaçlı projelere destek vereceklerini ifade ettiler. Takipçisiyiz. Biz kişilere değil Kozlu Sahilinin bütününe bakıyoruz. Bakanlık ayağında bize düşen ne varsa onu yapmaya da hazırız.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi