Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Yalova ilinde düzenlenecek olan Yıldızlar A Grubu elemelerine Özel İdare Yolspor katılacak.


Zonguldak´ta yapılan seçmelerde bayanlarda 1, erkeklerde ise birinci ve üçüncü olmayı başaran ekip, elemelere iki takımla katılacak.


Antrenörler Muammer Kural, Burçin Aygün, Osman Yılmaz ve Baki Abasız yönetiminde hazırlıklarını yapan ekip, Yalova´dan başarıyla dönerek ilimizi Şampiyona´da temsil etmek istiyor. Bir ayağı Yalova´da yapılan elemelere 17 ilden erkeklerde ve bayanlarda 30´ar olmak üzere toplam 60 takım mücadele edecek. Türkiye´de 4 grupta yapılan elemeler sonunda toplam 24 takım, Şampiyonluk yarışı verecek.


Yolspor erkek takımında İlkcan Kaya, Yiğit Çiçek, Furkan Uslu, bayan takımında ise Simay Çelik, Banu Kaplancan, Simay Sekme yer alıyor.


Özel İdare Yolspor kafilesi, Antrenör Muammer Kural ve İdareci Çetin Kılıç yönetiminde bugün elemelerin yapılacağı kente hareket edecek. Masa tenisinde her geçen sezon çıtayı yükselttiklerine değinen Yolspor Antrenörü Muammer Kural, "Elemelere çok iyi hazırlandık, bayan takımımız tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Bayan takımızla ilk 3, erkeklerde ise ilk 8´i hedefliyoruz. Geçen sene küçük kızlarda Türkiye Şampiyonu olan kızlarımız bu sene yıldızlarda yer alıyor. Yıldızlarda aynı başarıyı göstererek ilimize kupa kazandırmak istiyoruz.&8221; dedi.


Geçen sene Okullar arası Küçük kızlarda Şampiyonluk kupasını Zonguldak´a getiren Simay Çelik, Banu Kaplancan, Simay Sekme, bu kez yıldız kulüplerde aynı başarıya ulaşmak için yola çıktı.


Editör: Pusula Gazetesi