Bölgesel Amatör Lig´de Düzcespor beraberliğiyle zirvedeki yerini koruyan Kozluspor, hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Sultangazispor maçı hazırlıklarını yüksek tempoda sürdürüyor.


Geride kalan 6 haftada, 3 ve 4. hafta zirveyi Düzcespor´a kaptıran Yeşil-Beyazlılar, son iki hafta averajla liderliğini koruyor. Volkan Yayın yönetiminde Ligde istikrarlı bir şekilde yoluna devam eden ekip, İstanbul deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.


Kozlu Stadyumu´nda yapılan çalışmaya Kozluspor, egzersiz hareketleriyle başladı. Ardından iki grup halinde dar alanda 5´e 2 top kapma ve kontrol çalışması yapıldı.


Antrenmanın ikinci bölümünde ise Yayın, oyuncularına taktik ağırlıklı çalışma yaptırdı.



Yayın, oyuncularını uyardı

Futbolcularıyla yakından ilgilenen teknik direktör Volkan Yayın, herhangi bir kaza yaşanmaması için uyarılarda bulundu.


Sultangazispor maçının sanıldığı kadar kolay geçmeyeceğinin altını çizen Yayın, "Sultangazi herkes tarafından kolay bir rakip olarak görülebilir. Ancak grupta oynadığı maçlara ve aldıkları puanlara bakarsak bu karşılaşma o kadar da kolay olmayacak. Biz bütün rakiplerimizi ciddiye alıp, öyle hazırlanıyoruz. Rakiplerimizin durumlarından çok bizim ne yapacağımız önemli" dedi.



Liderliği kaptırmaya niyetimiz yok


Kozluspor´un başarılı orta saha oyuncusu Uğur Aydın, ekip olarak çok iyi durumda olduklarını Düzcespor´u ellerinden kaçırdıklarını dile getirdi.


Yeşil-Beyazlıların 10 numarası, İstanbul deplasmanından 3 puanla dönecek güçte olduklarını takım olarak buna inandıklarını kaydetti.


Geride kalan 6 haftada 3 kez fileleri havalandıran Uğur, yaptığı asistlerin yanı sıra skor anlamında takımına önemli katkı sağlıyor. Belediye Safranboluspor, İstanbul Beylikdüzü ve Zonguldak Kömürspor maçlarında fileleri havalandırdı.


Tecrübeli oyuncu, "Sultangazispor´u da yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bırakmak istiyoruz. Düzcespor´u elimizden kaçırdık ancak İstanbul deplasmanında bunu telafi edeceğiz. Liderliğe alıştık ve kaptırmaya hiç niyetimiz yok. Bu ligde birinci biz oluruz, ikinciyi şuan için tahmin edemiyorum.&8221;

Editör: Pusula Gazetesi