Bölgesel Amatör Lig´in 6.haftasında Zonguldak Kömürspor, Kozlu İlçe Stadyumu´nda konuk ettiği Zeytinburnuspor´la 0-0 golsüz berabere kaldı.


Ev sahibi ekip Zonguldak Kömürspor, pozisyon bakımından üretken olduğu maçta kaleci Harun´u geçemeyince her iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.


Maça etkili başlayan taraf Zonguldak Kömürspor´du. Pozisyonlar bularak rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Kırmızı-Lacivertlilerin başarılı forveti Fatih Tutar, her şeyi yapsa da bir türlü gol bulmayı başaramadı.


Konuk ekip Zeytinburnuspor ise pozisyona girmekte güçlük geçti, kapalı defansıyla seyir zevkini düşürdü.


Tosya Belediyespor maçında olduğu gibi takımın başında Altyapı Teknik Sorumlusu Selahattin Turan çıktı. Turan yönetiminde ikinci galibiyetine uzanmak isteyen Kırmızı-Lacivertliler, kendi sahasında 1 puana razı oldu. Mustafa, Fatih Tutar, Kamil´le birçok önemli pozisyondan yararlanamayan ekip, karşılaşmayı 9 kişi tamamlamak zorunda kaldı.


85´de ceza alanının içerisinde rakibin müdahalesiyle yere düşen Mustafa´ya maçın hakemi aldatmaya yönelik hareketten dolayı ikinci sarı karttan ihraç etti.


90+3´de ise Fatih Tutar, topsuz alanda rakibiyle girdiği mücadelesi sonrası direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere sonuçlandı. Ceza alanı çizgisi üzerinde ayağına darbe alan Kamil&8217;in sakatlığının ciddi olduğu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı ögrenildi.



Karşılaşma bitti olay çıktı


Karşılaşmanın bitiş düğünün ardından saha bir anda karıştı. 9 kişi kalan ve oldukça gergin olan Zonguldak Kömürsporlu futbolcular, rakip takımın oyuncularıyla birbirine girdi. Futbolcular birbirlerine girince polis, biber gazı kullanarak olayları yatıştırdı. Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı Salih Demir, olayların daha fazla büyümemesi için sahaya girerek Zeytinburnuspor kafilesine soyunma odasına kadar eşlik etti.



Stat: Kozlu İlçe


Hakemler: Mehmet Serhat Bengin(), Dursun Can(), Serhat Günaydın()


Zonguldak Kömürspor: Onur(), Mesut(), Fırat(), Umut Ali(), Miraç(), Mahir(), Kamil(dk. 89 İlyas), Mustafa(), Fatih(), Volkan(), Süleyman(dk. 77 Cem?)


Zeytinburnuspor: Harun(), İsmail(dk. 66 Kadir), Fatih(), Özcan(), Rıdvan(), Mehmet(), Mesut(dk. 54 Berkant), Murad(), Gökhan(), Serbay(dk. 90+1 Burak?), Batuhan()


Kırmızı Kartlar: dk. 85 Mustafa, dk. 90+3 Fatih (Zonguldak Kömürspor)

Editör: Pusula Gazetesi