Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanlığı binasında yapılan basın toplantısında Zonguldak Belediye Başkan adayı Necmettin Aydın olarak açıklandı.
SP Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Talip Avcı Kültür Salonu´nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, SP Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Şahin Kalça, SP Zonguldak Belediye Başkan adayı Necmettin Aydın, Kozlu ve Gelik beldeleri belediye başkan adayları ve partililer katıldı. Toplantıda konuşma yapan Necdet Sarı, "29 Mart yerel seçiminde Zonguldak Belediye Başkan adayını 20. dönem Zonguldak Milletvekilimiz Necmettin Aydın olarak açıklıyoruz. Şu ana kadar 22 belediyenin adayını belirledik. Kalan belediyelerin adaylarını tespit etmek için çalışmalarımız sürüyor" dedi.
Sarı´nın aday tanıtımı ile ilgili yaptığı konuşmasının ardından konuşan Aydın, "Bu sefer Zonguldak´a Milli Görüş belediyeciliğini getireceğiz. Bu zamana kadar görevde bulunan arkadaşlarımız canla başla çalışmışlardır. Hepsine teşekkür ediyoruz. Yerel seçimde SP galip gelecek" dedi.
Editör: Pusula Gazetesi