Salona saatle gelen şanslı çiftin nikahı ise saat 11.11´de kıyıldı.
Zonguldak´ta yaşayan 32 yaşındaki Utku Ahmetcioğlu, 5 yıl önce arkadaş ortamında 30 yaşındaki Behiye Karaaslan ile tanıştı. Çift, uzun süren birlikteliklerini evlilikle sonuçlandırmak isteyince, Zonguldak Belediyesi nikah memurluğundan 11.11.2011 tarihine gün aldı.
Vakit geldiğinde salona saatle gelen çiftin nikahı ise saat 11.11´de kıyıldı. Zonguldak Belediyesi´nde 13 yıldan bu yana nikah memurluğu yapan Zeki Nas, şanslı çiftin nikahını kıydı. Çiftin nikah şahitliğini ise yakın dostları Serkan Serdar ile Jale Kaskun yaptı.
Nikahın kıyılmasının ardından damat Utku Ahmetcioğlu, hayat arkadaşını alnından öptü. Nikah memuru Zeki Nas da Aile Cüzdanını gelin ve damada verdi. Nikahlarının tarihinin hafızalarda kalmasını istediklerini ifade eden Utku Ahmetcioğlu, "Her şey bu gün itibariyle çok özel bir şekilde başladı. Bu günlere kadar birlikteliğimiz hiç bozulmadı. Bu gün de nikahımız kıyıldı. Bu tarihi özellikle seçtik. Nikah tarihimizin hafızalarda kalmasını istedik, birlikteliğimizi ölümsüzleştirip ufak da olsa bir hatıra
bırakmak istedik. Birlikteliğimizin doğduğu günü önümüzdeki yıllarda sıkça hatırlamak için her yılın 11´inde saat 11´de hatırlayacağız. Düşüncemizi güzel bir günde gerçekleştirdik" dedi.
Nikahlarının kıyıldığı günün güzel ve ilginç bir tarih olduğunu belirten Behiye Karaaslan da, şöyle konuştu: "11.11.2011 güzel ve ilginç bir tarih oldu. Etrafımızdaki insanlar bu tarihi çok beğendi. Mutluyum, darısı diğer çiftlerin başına olsun." Nikah masasından el ele tutuşarak kalkan çift, nikah sonrası düğün hazırlıklarına başlamak için salondan ayrıldı.
Editör: Pusula Gazetesi