Zonguldak´ta İhlas Temizlik ve Sağlık Robotu ünitesi tarafından, Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Secaattin Gonca´ya kurufasulye ve pilav partisi verildi.
İhlas Pazarlama Temizlik ve Sağlık Robotu Ünitesi tarafından belediye başkan adaylarını tanımak ve projelerini dinlemek amacıyla kurufasulye ve pilav partisi başlattı. Parti´nin ilk konuğu Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca oldu. İhlas Temizlik ve Sağlık Robotu ünitesi çalışanlarının pişirdikleri kurufasulye, pilav ve salatayı afiyetle yiyen Gonca, çalışanlara yemek için teşekkür etti. Gonca, yemeğe katılan İhlas Haber Ajansı Zonguldak Bölge Müdürü Osman Sav, Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotu Ünitesi Ofis Müdürü Murat Akkuş´un ve ünite çalışanlarına yaptıkları ve yapacakları projeleri de anlattı. Yoğun ilgi gören Gonca, "Bu gaz bize seçime kadar yeter. Seçimde tekrar kurufasulyenizi yerim. O gazla da seçime kadar tüm gayretimizle çalışırız" esprisini yaptı.
Ofis Müdürü Akkuş´da, "Tüm adaylarımızı ve yapacaklarını ilk ağızlardan dinlemek için böyle bir çalışma başlattık. Personelimiz, adayları ve vaatlerini dinleyecek ve hangisi arzu ederse oraya seçimde oyunu atacak. Bu mahalli idari seçimlerinin herkese hayırlı olmasını diliyoruz" diyerek Gonca´ya teşekkür etti.
Tüm adaylara açık davette bulunan Akkuş, tüm adayları kurufasulye partisine beklediklerini kaydetti
Editör: Pusula Gazetesi