Gençlik Merkezleri Değişim Programı kapsamında Zonguldak Gençlik Merkezi ile eşleşen İzmir Gençlik Merkezi üyeleri, Zonguldak&[#]8217;a geldi. Beş gün sürecek olan değişim programının üçüncü gününde ise eğlence programı düzenlendi.
İzmir&[#]8217;den gelen 20 kişilik gençlik merkezi üyeleri, Zonguldak&[#]8217;taki 15 kişilik gençlik merkezi üyeleri ile bir araya gelerek eğlendi. Grup Son Viraj&[#]8217;ın canlı müzikleri eşliğinde eğlenen gençler, beş günlük ziyaret kapsamında Bartın bölgesinde ziyaretlerde bulundu. Zonguldak bölgesindeki mağaralar, gezi parkurları, maden ocağı gibi alanları gezen gençler, Zonguldak&[#]8217;a hayran kaldı.
Program hakkında bilgi veren Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Serap Köksal, &[#]8220;Bu yıl İzmir ile eşleştik. Eylül ayında biz beş gün boyunca gençlik merkezi müdürü ve üyeleri tarafından gezdirildik. İzmir yöresini tanıdık. İzmirli heyetimiz beş gün boyunca burada olacaklar. Kendilerine merkez ve ilçeleri dahil olmak üzere gezdirmeye çalışıyoruz. Bu akşam da kaynaşma gecesi düzenledik. Neticede amaç gençlerimizin bir arada olmalarıdır&[#]8221; dedi.
İzmir Gençlik Merkezi Müdürü Arzu Yıldırım, &[#]8220;Eylül ayında Zonguldak topluluğunu misafir ettik. İzmir ve ilçelerini gezdirdik. Şu anda Zonguldak ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Zonguldak&[#]8217;ın fabrikalarını, mağaralarını ve maden ocaklarını gezdik. Kömürün ne zorluklarla üretildiğini gördük. Bir dizi etkinliklerimiz daha olacak. Güzel yerler göreceğiz. İzmir sanayi bölgesi olmadığı için bunları Zonguldak&[#]8217;ta yaşadık. Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Serap Köksal&[#]8217;a teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Zonguldak&[#]8217;a gelen İzmirli gençler, Kdz. Ereğli ilçesindeki ERDEMİR fabrikası olmak üzere Çaycuma ve Filyos bölgelerine de ziyaretlerde bulunduktan sonra Zonguldak&[#]8217;tan ayrılacak.

Editör: Pusula Gazetesi