Olay, Karaelmas Mahallesi Alsancak Sokak´ta oturan S.Ö.´nün babasından kalan evinde meydana geldi. S.Ö. ile üst katta oturan yengesi 50 yaşındaki A. Ö. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre A.Ö., küçük kömür küreği ve demir çubukla S. Ö.´ye vurdu. Ağabeyi 50 yaşındaki O.Ö.´nün de karıştığı kavgada yüzü kanlar içinde kalan S.Ö.´nün bağırmaları üzerine komşuları polise haber verdi. Gelen polis ekibi, A.Ö ve O.Ö. çiftini gözaltına alarak karakola götürdü. Polis aracına binmeyen S.Ö. ise yüzü kanlar içinde Adliye´ye yürümeye başladı. Polisin ekip otosuyla takip ettiği S.Ö., çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Adliye binasına girerek Savcılığa şikayette bulundu.
Cumhuriyet Savcısı´nın hastaneye götürülmesini istediği S.Ö., Adliye çıkışında bekleyen polis aracına yine binmedi. Yürüyerek Adliye´den uzaklaştıktan sonra kaldırıma oturan S.Ö., ağabeyi ile yengesinin kendisini dövdüğünü ileri sürdü. Evden çıkmasını istediklerini, bu yüzden kendisine saldırdıklarını iddia eden S.Ö., "Pencerelere vuruyorlar sürekli. Kapıyı kilitledim. Bugün açtım. Açmamla üstüme atlamaları bir oldu. Gitmemi istiyorlar evden. Gitmeyeceğim. Ben öleyim, o da cezaevine girsin" dedi.

Polis, S.Ö.´yü ikna edemeyince olay yerinden geçen 112 Acil Servis ambulansından yardım istedi. Polis ve sağlık görevlileri, kolundan tuttukları kadını ambulansa bindirmek istedi. Karşı çıkan S.Ö. ise kendini yere atarak direndi. Ekiplerin güçlükle ambulansa bindirdiği Seher Ö., kapı hemen kapatılmayınca yine dışarıya çıkarak kendini yere attı. Güçlükle ambulansa bindirilen yaralı kadın, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Editör: Pusula Gazetesi