Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri Çaycuma MYO Müdürü Hikmet Yazıcı&[#]8217;ya nezaket ziyareti gerçekleştirerek yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileğinde bulundular.


Yöneticilerin ilçeye sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eden Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı aynı zamanda Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir Çaycumalıların yüzünün Meslek Yüksek Okuluna döndüğünü ifade ederek; &[#]8220; Son zamanlarda okulumuzun çevresinde değişiklik hissedilir hale geldi. Bizler kurum olarak okulumuzun her geçen gün büyüdüğünü hissediyoruz. Bu gelişmelerle 2015-2020 yılları arasında Çaycuma MYO üç ilin ortasında parlayan bir yıldız olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz&[#]8221;diye konuştu.


Ziyaretten dolayı oldukça memnun kalan Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı ise Çaycumalıların okula çok büyük destek verdiklerini belirterek; &[#]8220;Sizlerin ve işadamlarının sevecen destekleri ile bizlere güç veriyor. Rektörlüğümüzde bunun farkında. Çaycuma sözü edilen projeleri ile gelişmeye en müsait ilçe konumunda. Rektörlüğümüz Çaycuma kampusu içine bir teknopark kurmayı hedefliyor&[#]8221;dedi.



Okulun kuruluşunun 10. yılı kutlanacak


Okuldaki kaliteyi artırmak istediklerini söyleyen Yazıcı; &[#]8220;Okulumdaki öğrenci sayısının da artması önemli ancak bunun yanında eğitim öğretim kalitesini de artırmayı da amaçlıyoruz. İleriki yıllarda okulumuz kadrosu ile akademik anlamda güçlü bir okul haline gelecek. Bu yıl var olan altı bölümün yanında Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik ve Kağıt Teknolojileri olmak üzere iki yeni bölüm açtık. Böylece öğrenci sayımızda artış oldu. Gelecek sene ikinci öğretimlerle beraber dört yeni bölüm açılacak. Rektörlüğümüz de Çaycuma&[#]8217;ya önem veriyor. Arkamızda böyle bir güç varken okumuz adına daha güzel projeler ortaya çıkarmamız lazım.


Bu yıl çok farklı illerden kayıt yaptıran öğrenciler oldu. Bunların hepsi birer turizm elçisi. Ancak önümüzdeki yıl okulumuzun kuruluşunun 1. yılı münasebetiyle ilçemizi ve okulumuzu tanıtan bir kitap hazırlayıp çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz&[#]8221;şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi