Ligin üst sıralarında yer almak isteyen Zonguldak Kömürspor, hafta sonu Tosya Belediyespor deplasmanından 3 puan çıkartarak moral bulmak istiyor. Teknik Direktör Talat Özden´le yolların ayrılmasının ardından Kırmızı-Lacivertli ekip, Alt yapı Teknik Sorumlusu Selahattin Turan ve Futbolcu İzleme Koordinatörü Metin Kudu yönetiminde Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmaya hazırlanıyor.


Ligin 5. haftasında Tosya Belediyespor´la oynayacağı karşılaşmanın Cumartesi günü olarak açıklanmasıyla, Kırmızı-Lacivertli ekip çift kale maçla hazırlıklarını sürdürdü.


Kozlu İlçe Stadyumu´nda gerçekleştirilen çalışmayı, Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı M. Salih Demir, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş´ta takip etti.



Kamil ve Süleyman düz koşu yaptı

Zonguldak Kömürspor´da hafif sakatlıkları süren Kamil ve Süleyman, Tosya Belediyespor maçına yetiştirilmeye çalışıyor. Masör nezaretinde çalışma yapan her iki oyuncu, düz koşuyla antrenmanı tamamladı.


Başkan sahaya indi


Kozlu´da yapılan antrenmanı ziyaret eden Zonguldak Kömürspor Kulübü Başkanı M. Salih Demir, futbolculara moral verdi. Takımı hafta sonu oynanacak olan Tosya Belediyespor maçına hazırlayan Selahattin Turan´la bir süre görüştü...



Başkan&8217;dan kısa mesaj


Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, çalışmanın son bölümünde çift kale maçı bir süre izledi. Alt yapı Teknik Sorumlusu Selahattin Turan ve Futbolcu İzleme Koordinatörü Metin Kudu ile bir süre sohbet eden Bektaş, "Size kefilim, bu takımı size emanet etsinler bakın başarı nasıl geliyor, herkes görsün" diye yönetime mesaj gönderdi.

Editör: Pusula Gazetesi