Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, ziyarete basın mensuplarının ziyarete yoğun ilgisini görünce, &[#]8220;Basın mensuplarının da olacağını bilseydim, ben muhtarları da getirirdim&[#]8221; diye espri yaptı. İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi ise, &[#]8220;Başkanımız daha önce, hiç belediye meclis üyeleri ile birlikte bizi ziyaret etmedi. Belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyarete geldiyse, ´önemli bir durum var´ diye düşündüm&[#]8221; esprisi ile karşılık verdi. Yapılan sohbetin ardından Belediye Başkanı Kalaycı, beldelerindeki yol sorunlarını dile getirerek, yardımcı olmalarını istedi. Kalaycı, &[#]8220;İl Özel İdaresi, gerek beldemize yapılan okulda, gerekse diğer hizmetlerde çok büyük desteği oldu. Önceki yıllarda bir yol sorunumuz için kendisinden destek istedik. Söz vermişti, ama sözü unuttu herhalde. Bu konuda bize yardımcı olmasını bekliyoruz&[#]8221; dedi.
İl Genel Meclisi Başkanı Terzi ise, &[#]8220;Böyle bir söz verdiğimizi hatırlamıyorum ama verdiysek sözümüzü tutarız. Notlarımızı, planlarımızı inceleriz, böyle bir sözümüz olduysa muhakkak kendilerine destek oluruz&[#]8221; diye konuştu.
Sözünün hatırlatılması üzerine ise Terzi, &[#]8220;Evet biz yapmayacaktık, belediye ile birlikte yapacaktık. Orda bir farklılık var. O gün dediğimiz gibi bu sözümüzün arkasındayız. Daha önceki yolların, hizmetlerin yapımında olduğu gibi bundan sonra da elimizden gelen desteği vereceğiz&[#]8221; dedi.
Terzi, misafirlere çeşitli ikramlarda da bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi