Oerlikon Kaynak Elektrodları Sanayisi, Magmaweld markasını Türkiye&[#]8217;de tanıtmak ve satışa sunmak amacıyla ülke genelinde tanıtım günleri düzenledi.


Zonguldak bayisi olan Şekerler Makine aracılığı ile Zonguldak&[#]8217;a gelen firma yetkilileri Üzülmez Küçük Sanayi Bölgesi&[#]8217;nde kaynak makinelerini uygulamalı şekilde göstererek tanıttılar.


Oerlikon Kaynak Elektrodları ve Sanayi A.Ş Türkiye Bölgeler Satış Yöneticisi Ziya Gücün, Magmaweld markasının artık dünyada beğenildiğini belirterek, markanın ürünlerini Türkiye pazarında satmaya karar verdiklerini söyledi.


Gücün, tanıtım kokteylinde yaptığı açıklamada; &[#]8220;Oerlikon 1957&[#]8217;de İstanbul&[#]8217;da kurulan Türkiye&[#]8217;nin ilk kaynak elektrodu üreten firmadır. 15 yıl önce Magmaweld markası ile dünyanın değişik ülkelerine ihracat yapmaya başladık. Dünyada Magmaweld markası öyle çok beğenildi ki şuanda 57 tane ülkeye ihracat yapar duruma geldik. Bu elektrodumuzun dünyada bu denli kabul görmesi ile Oerlikon Yönetim Kurulu Magmaweld markasını Türkiye pazarında satmaya karar verdi. Bu ürünün Türkiye kaynakçılar tarafından tanınabilmesi için yurt genelinde 80 noktada tanıtım günleri düzenledik. Zonguldak&[#]8217;ta bayiimiz olan Şekerler Makine ile bu tanıtımların 76. gerçekleştirmiş olduk. Zonguldak&[#]8217;ta ki kaynakçılar yeni marka Magmaweld kaynak makineleri ve kaynak elektrodları ile tanışma fırsatı buldular. Şekerler Makinenin düzenlediği kokteylde stres atma imkânı buldular. Bu arada yeni teknoloji olan invertör kaynak makineleri, havalı plazma kesme makineleri, tig ve mig kaynak makineleri ile katılımcılar demo ve uygulama yapma olanağı buldular. Oerlikonun deneyimli personelinden sorularına ve problemlerine çözüm olanağı buldular. 70 dönüm kapalı alan ile 150 dönüm arazi üzerinde Manisa Organize Sanayi Bölgesinde iki fabrikada üretim yapmaktayız. Magmaweld yüzde yüz Türk malıdır. Şekerler Makine ile düzenlediğimiz bu tanıtım kokteylinde bizlere destek veren Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri&[#]8217;ye çok teşekkür ediyoruz&[#]8221; şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi