Tüm Bel-Sen Samsun, Sinop, Ordu, Giresun, Rize ve Karabük Şube Başkanları, Zonguldak&[#]8217;ta bir araya geldi. Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz&[#]8217;ın önderliğindeki heyet Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir&[#]8217;i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Tüm Bel-Sen Samsun Şube Başkanı Suat Yıldız, &[#]8220;Zonguldak Belediyesi hakkında bir çok araştırmamız oldu. Gerek sizin Zonguldak&[#]8217;ta seviliyor olmanız, gerek Tüm Bel-Sen üyeleriyle çalışanların sizden memnun olması, bizleri mutlu etti. Birlikte güzel hoş diyaloglar içerisinde olmanız ziyadesiyle bizleri mutlu etti. Sizlere bundan sonraki Zonguldak&[#]8217;a vereceğiniz hizmetlerde kolaylıklar diliyoruz teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Tüm Bel-Sen Zonguldak Şube Başkanı Erol Yılmaz, &[#]8220;Bizler bütün çalışmalarımızda, bu emek hareketinin bundan sonraki yönünde de çok etkili olacak. Arkadaşlarımız şehrimize geldiği andan itibaren şehrimizi çok sevdiler. Bu süreçte ve sizinle yapacağımız ilk sözleşme çok manidar olacaktır, örnek olacaktır. Tüm şube başkanlarımıza burada olup bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Size ve bütün şube başkanlarımıza teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise &[#]8220;Sizle gerçekten özellikle sendikal çalışmalar çok önemlidir. Bunu bölgesel olarak bir araya getirmek, birlikte hareket etmek çok güzeldir. Bunu Zonguldak&[#]8217;ta da değerlendirebilirsiniz. Zonguldak&[#]8217;a farklı ve güzel bir yaklaşımınız var. Zonguldak bir emek kenti ve sanayiye dayalı bir ildir. Bu ilde 55 bin 60 bin çalışan var. Rahmetli Ecevit&[#]8217;in sendikal hakları vermesiyle ön plana çıkan bir ilimizdir. Onunla birlikte sendikal çalışmalar ön planda, işçinin haklarını savunucu konusunda sendika başkanlarımızın büyük emeği olmuştur&[#]8221; diye konuştu.
Ziyarette, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından şube başkanlarına Madenci Heykeli ve çeşitli hediyeler verildi.
Editör: Pusula Gazetesi