Bölgesel Amatör Lig´in 4. haftasında Düzce Beyköy Belediyespor´u ağırlayacak olan Zonguldak Kömürspor, hazırlıklarına tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.


Teknik Direktör Talat Özden yönetiminde Ligin son 2 haftasını galibiyetle kapatan Kırmızı-Lacivertliler, Düzce temsilcisi karşısında hücum gücü yüksek bir kadroyla sahaya çıkmaya hazırlanıyor.. Perşembe günü Dilaver´de yapılan son provada Özden, ileri uçta Fatih Tutar ve son haftalarda pek şans vermediği Suat Kerçin´e yer verdi.


3-2´lik Sultangazispor ve 3-0´lik Geredespor galibiyetleriyle Lig´de tırmanışta olan Kırmızı-Lacivertliler, Düzce temsilcisi karşısında maçın favorisi olarak gözüküyor.


Kırmızı-Lacivertli ekip tüm hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.


Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Talat Özden, yarın ki maçta tüm Zonguldaklıları Kozlu İlçe Stadyumu´na takımlarını desteklemeye davet etti. Maç saatini beklemeye başlayan ekipte, moraller üst seviyede seyrederken futbolcular galibiyete şartlanmış durumda.



Özden, ekibine güveniyor

Takımın son haftalarda iyi bir çıkış yakaladığını ve hedef doğrultusunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Teknik Direktör Talat Özden, "Ligin zirvesinde yer almamız için kendi sahamızda puan kaybetmememiz gerekiyor.


Bunun için Düzce Belediyespor karşılaşması bizim için çok önemli. Tabi ki bu maçı kazanmamız içinde taraftarlara ihtiyacımız var. Bu zorlu maçı taraftarımızın desteğiyle kazanarak 3 puan alacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.



BAL HAFTANIN MAÇLARI

14:30 Bartın Atatürk Stadyumu BARTINSPOR - SULTANGAZİ SPOR Hakemler: İlker Canlılar, Mehmet Bahar, Bilal Yılmaz


14:30 Safranbolu İlçe Stadyumu BELEDİYE SAFRANBOLU SPOR - KOZLU SPOR Hakemler: Selçuk Öklü, Abdulsamet Seçim, Sabit Selvi


14:30 Kozlu İlçe Stadyumu ZONGULDAK KÖMÜRSPOR - BEYKÖY BELEDİYESPOR Hakemler: Kerem Altınçiçek, Ümit Ambar, Güray Çobanoğlu


14:30 Düzce 18 Temmuz Stadyumu DÜZCESPOR - TUNA SPOR Hakemler: Burhan Gündoğdu, Tülay Kaymak, Eren Türk


15:30 Gürpınar Belediye Stadyumu İSTANBUL BEYLİKDÜZÜSPOR - GEREDESPOR Hakemler: Ayhan Moralar, Uğur Doğan, Cüneyt Deniz


15:30 Zeytinburnu Stadyumu: ZEYTİNBURNUSPOR - TOSYA BELEDİYE SPOR Hakemler: Eyüp Şişman, Emrah Ünal, Gökhan Coşar

Editör: Pusula Gazetesi