Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından, Zonguldak´ta gerçekleştirilecek olan A Grubu elemeleri öncesi Canpolat Pamay Spor Salonu´nda son hazırlıklar yapıldı.


Elemelerde 17 aynı kentten kulüpler yarışacak ve eklerlerde 8 erkek ve bayanlarda ise 9 ekip Türkiye Şampiyonası´na katılmaya hak kazanacak.


Zonguldak yapılan İl Birinciliği´nde ilk sırada yer alan Özel İdare Yolspor, bayanlarda ve erkeklerde dereceye girerek ilimizi Türkiye Şampiyonası´nda temsil etmeyi istiyor.


Antrenörler Burçin Aygün, Muammer Kural, Osman Yılmaz nezaretinde son hazırlıklarını yapan ekimiz, başarılı sporcularıyla dikkat çekiyor.


Nisan ayında Çorum´da düzenlenen Küçük Kızlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası´nda kupayı kazanan sporcuların da yer aldığı Yolspor Kulübü, Zonguldak´a önemli bir başarı daha kazandırmak istiyor.



Kural: Çıtayı yükseltiyoruz

Özel İdare Yolspor Masa Tenisi Antrenörü Muammer Kural, kette masa tenisi sporunun tavan yaptığını ilgisiz kalınmasına anlam veremediğine dikkat çekti. Kural, "Okullarda öğrencilerimizin beyinlerini besliyoruz, ancak bedenin de beslenmesi gerekiyor. Velilerin bu konuda daha duyarlı olarak öğrencilerini spora yönlendirmelerini bekliyoruz. Yolspor´un erkek takımı Süper Lig´de mücadele ediyor. Alt yapıdan gelen sporcular için bu önemli, çıtayı her geçen sene yükseltiyoruz.


Bayan takımızla birinciliği, erkek takımızın ise ilk 8´de yer alarak Türkiye Şampiyonası´na kalmayı hedefliyoruz. "



A Grubu elemelerine katılacak iller

Zonguldak´ta yapılacak olan Türkiye Masa Tenisi A Grubu elemelerine, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Eskişehir, İstanbul, Karabük, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ, Yalova yer alacak.

Editör: Pusula Gazetesi