Ereğli Kent Konseyi Başkanı Nalan Köseoğlu Selvi, Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Gençlik Meclisi Başkanı Ertan Acur ve yönetim kurulu üyeleri Durmaz Demiroğlu, Vedat Kılıç, İlknur Güleri ile Yalçın Akın, Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay ile Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık&[#]8217;a nezaket ziyaretlerinde bulundu.


İlk olarak İlçe Kaymakamı İbrahim Çay&[#]8217;ı ziyaret eden Kent Konseyi Yönetimi, bir süre Kaymakam Çay ile sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Kaymakam Çay, Kent Konseyi&[#]8217;nin önceki dönem yönetiminde emeği geçenlere teşekkür ederken, göreve gelen yeni yönetime de yapacakları çalışmalarda başarılar dilediğini söyledi.



ÇAY: MAKAMLAR KİMSEYE BAKİ DEĞİLDİR


Kent Konseyi Başkanı Nalan Köseoğlu Selvi, Kent Konseyi&[#]8217;nin yeni yönetimi olarak ilçede güzel çalışmalar yapmayı planladıklarını belirtirken, &[#]8220;Sizlerin de desteği ile bu yıl çok özel projeleri gerçekleştireceğiz.&[#]8221; dedi.


İlçe Kaymakamı Çay ise, şunları kaydetti: &[#]8220;Ereğli için, herkes bir şeyler yapmak için canla başla çalışıyor. Ne gerekiyorsa biz de yapmaya hazırız. Önemli olan birlik-beraberlik içerisinde Ereğli&[#]8217;ye yapılan hizmettir. Bu makamlar kimseye baki değildir. Bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan güzel anılacak işler yapabilmektir. Asıl önemli olan vatandaş odaklı hizmet anlayışıdır.


Ereğli&[#]8217;nin artık belli şeylerde atağa geçmesi gerekiyor. Üniversite şehri olması lazım, sanayi alanında çeşitlendirilmesi lazım. Yan sanayilerin gelmesi lazım. Yalnızca sac kesim değil de, onun dışında onu üretecek, işleyecek yerlerin olmasında yarar vardır. Bunları yaparken de, elbette sosyal etkinleri de ayrı tutamazsınız.&[#]8221;



BAŞSAVCI KISIK&[#]8217;A ZİYARET


Ardından Cumhuriyet Başsavcısı Zülkarneyn Kısık, kendisini ziyaret eden Kent Konseyi yönetimine, yeni adliye binası projesi çalışmalarını anlattı. Hazırlanan projeyi Kent Konseyi üyelerine göstererek anlatan Başsavcısı Kısık, adliye binasının Hastane Mevkii&[#]8217;ndeki DDY arazisine inşa edilmesi halinde, mevcut adliye binası alanında kentin nefes alabileceği bir meydan kazanılabileceğini dile getirdi.


Editör: Pusula Gazetesi