Çaycuma&[#]8217;da 0-12 yaş arası 30 çocuğa hizmet verecek sevgi evleri, açılışa hazır hale getirildi. Mülkiyeti Belediyeye ait SEKA Sosyal Tesisleri&[#]8217;nde bulunan iki bina, Belediye ve Minik Kalplerle El Ele Derneği (MİKADER) işbirliği ile sevgi evine dönüştürüldü.



Çaycuma Belediyesi ve Minik Kalplerle El Ele Derneği tarafından hazırlık çalışmaları tamamlanan iki sevgi evinin açılışı Perşembe günü gerçekleşecek. Yapımı tamamlanan iki sevgi evini İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü&[#]8217;ne teslim edeceklerini belirten Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8220;Minik Kalplerle El Ele Derneği Başkanı Nesrin Ercan ve yönetim kurulu üyelerinin de katılacağı tören ile sevgi evini Perşembe günü hizmete açacağız&[#]8221; dedi.


Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Perşembe günü saat 14.00 de açılışı yapılacak olan iki adet sevgi evinde, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu çocuk yuvası ve yetiştirme yurtlarında yaşamak zorunda olan çocukların yaşam koşullarının iyileştirerek, eğitim, spor, müzik, tiyatro yanında psikolojik olarak destek hizmeti verileceğini söyledi.



Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, MİKADER ile birlikte dayanışma içinde ilçeye, iki adet sevgi evi kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Editör: Pusula Gazetesi