Zonguldak'ta iş dünyasının önemli isimlerinden Nurcan-Necmi Abay çifti ile İstanbul'da iş dünyasının önemli isimlerinden Ayşe-Osman Sarıal ailesi dünür oldu. Ahmet Abay ile Sibel Sarıal'ın ünlü Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki nikah ve düğün törenine Zonguldak'tan da çok sayıda davetli katıldı.

Alkışlar arasında köşkün merdivenlerinden inerek salona giren genç çiftin

nikah şahitliğini Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, Anadolu Holding ortaklarından Nilgün Yazıcı, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevvelli Heyeti Başkanı ve Uğur Dershaneleri Sahibi Enver Yücel, Eski Bakanlardan Burhan Kara üstlenirken davette Zonguldak'tan da önemli isimler vardı.

Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, TSO Başkanı Salih Demir, İşadamları Sezai Çanakçı, Şenol Altuntaş, Zeki Tosun, İsmail Aydoğan, İslam Günay Kadir Tatoğlu, Zafer Sağlam, Taner Külah, Arif Demirel, Naci Orhan, Kadir Tatoğlu, Nurhan Başoğlu, İlhan İlkbahar, Yusuf Yılmaz, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzeçebi, Galatasaray Spor Kulübü Yöneticilerinden İbrahim Albayrak, Eski YÖK Başkanı Erdoğan Teziç, TSO Genel Sekreteri Renda Okay, Eski Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Erol Yukarıbaş ve Pusula Gazetesi imtiyaz sahibi Ali Rıza Tığ davete katılanlar arasındaydı.

İstanbul boğazda, bir çok dizi filmin de çekildiği Sait Halim Paşa Yalısı'ndaki nikah ve düğün törenindeki organizasyon mükemmeldi. Yoğun yağış ve soğuk havaya rağmen mekanın tarihi dokusu ve sıcaklığı konukları memnun etti.

Nurcan ve Necmi Abay çifti oğulları Ahmet'in ve gelinleri Sibel'in mutluluğunu paylaşan konuklarla tek tek ilgilendiler.

Pusula Gazetesi olarak çiftleri kutluyor, ömür boyu mutluluk diliyoruz.

Editör: Pusula Gazetesi