Profesyonel ligdeki tek temsilcimiz olan Kilimli Belediyespor, geçen sezondan kalan 3 maçlık cezasını tamamladı ancak Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadyumu´ndaki eksikler nedeniyle henüz kendi taraftarının karşısına çıkamadı. Geçtiğimiz ay Türkiye Futbol Federasyonu yetkileri Stadyumu´nu inceleyerek eksikleri tespit etmişti.


Kilimli Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Akay Turhan, Federasyon yetkilileri tarafından tespit edilen eksiklerin en kısa zamanda bitirilerek kendi sahalarında oynamak istediklerini kaydetti.


Konu hakkında açıklama yapan Turhan, "Zonguldak´ın şuan tek profesyonel takımı Kilimli Belediyespor, bizim hedefimiz çıtayı daha da yükseltmek. Zonguldak´ta bürokratların katkı sağlamasını bize gerekli desteğini vermelerini bekliyoruz.


Kentte profesyonel takım kazandırdık ancak maçlarımızı kendi sahamızdan oynamaktan mahrum kalmış durumdayız. Kilimli Belediyesi´nin desteğiyle tespit edilen eksikler giderilmeye başlandı.


Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız´ın kentimize önemli hizmetler yapacağını düşünüyoruz. Kilimli Belediyespor´un maçlarını kendi sahasında oynayabilmesi için Ayyıldız´ın desteğini bekliyoruz. Sadece Valimizden değil Zonguldak´ın siyasetçileri, il yöneticileri kurum ve kuruluşlarının çözüme katkı sağlamalarını bekliyoruz.


Sıradaki rakip Gölcükspor


Sarı-Siyahlılar 7. hafta Küçükçekmece ile kendi sahasında oynaması gereken karşılaşmayı Düzce 18 Temmuz Stadyumu´nda yaptı.


Küçükçekmece´de maçıyla Ligde ikinci galibiyetlerine uzandıklarına dikkat çeken Turhan, her geçen hafta daha iyi futbol oynadıklarına üst sıraları zorlayacak kadroya sahip olduklarını sözlerine ekledi. Sarı-Siyahlılar hafta sonu ise Gölcükspor´a konuk olacak.

Editör: Pusula Gazetesi