Ali Uzun, yaptığı açıklamada, 12 Haziran seçimlerinin ardından, eşinin rahatsızlığı ve vefatı sonrasında ara vermek zorunda kaldığı çalışma hayatına, Kavaklıdere Umut Hastanesi Genel Koordinatörü olarak devam edeceğini belirtti.
Ali Uzun, &[#]8220;Geçmişte olduğu gibi gerek bulunduğumuz kuruma faydalı olmak, gerekse bulunduğumuz kurumların imkanlarını başta Zonguldaklı hemşerilerimiz olmak üzere Bartın Karabük ile bölgemize kullandırmak için elimizden gelenin en iyisini yapma gayretimiz devam edecektir. Zonguldak ve bölge illerimiz için önemli bir kapının daha açıldığına inanıyorum. Bize bu imkanı tanıyan başta Hamit Aydın olmak üzere Özel Kavaklıdere Hastanesi Yönetim Kuruluna´da ayrıca teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin gerek sağlık, gerekse diğer sorunlarında elimizden geldiğince ve gücümüzün yettiğince yardımcısı ve Zonguldak´ın Ankara´daki bir kapısı olma gayretimiz devam edecektir. Bu vesile ile yeni görevimizin hem Kavaklıdere Umut Hastanesine, hem Zonguldak´a bölgemize faydalara vesile olmasını diliyorum. Geçmişte Genel Koordinatörü olarak hizmet ettiğim ve imkanlarını Zonguldak ve bölgemiz için elimizden geldiğince faydalandırmaya çalıştığımız Başkent Üniversitesi bünyesinde mesaiyi paylaştığım, başta Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal olmak üzere, tüm doktor, hemşire ve çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum&[#]8221; dedi.
Uzun, yeni iletişim bilgilerini şu şekilde verdi:
&[#]8220;Özel Kavaklıdere Hastanesindeki yeni adres ve iletişim bilgilerimi paylaşmak istiyorum. Kavaklıdere Umut Hastanesi, Büklüm Sok. No:79/2 Kavaklıdere Ankara. Telefonlar 0312- 466 38 38 / 2605, 0312- 467 7781 ve faks 0312-466 39 62.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi