Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş da seçimler kapsamında oy kullandı. Oyunu kullanarak sandığa atan Başkan Bektaş, seçimlerin hayırlı olmasını diledi. Başkan Bektaş, &[#]8220;İnşallah iyi yol kat edeceğiz. Allah utandırmasın, ekip çalışması iyi olacak. Kırgınlık yok, dargınlık yok. Tek liste olması demek, huzurun göstergesi demektir&[#]8221; diye konuştu.
Kozlu beldesindeki delege seçimleri hakkında bilgiler veren AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ise şöyle dedi:
&[#]8220;5 Eylül 2011 tarihi itibariyle kongre takvimimiz başladı. Bu takvime göre bütün arkadaşlarımız komisyon çalışmalarını sürdürüyor. Üç mahallemizin delege seçimlerini tamamladık. Bu gün de dört mahallenin delege seçimleri var. Bu gün de bu mahalleleri tamamlayarak Kozlu beldesindeki seçimleri tamamlayacağız. Sandık anlamında baktığımız zaman katılım sayımız çok iyi. Bu kadar arkadaşımızın sandığa gelip oy kullanması çok sevindiricidir. Hafta içerisinde Sivriler beldesinde seçimler olacak. 16 Ekim tarihinde delege seçimlerini tamamlamış olacağız. Kasım ayı itibariyle de kongrelerimiz olacak. Bütün üye, çalışan ve sandık kurulu arkadaşlara teşekkür ediyorum.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi