AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri ve AK Parti Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Beycuma Belde merkezine ve köylerine giderek, teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Seçimden sonra da seçmenleri ile bir araya gelen Milletvekili Ulupınar, 12 Haziran seçimlerinde kendilerine destek oldukları için esnaf ve vatandaşlara teşekkür etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ulupınar, &[#]8220;12 Haziran seçimlerinden sonra vatandaşlarımızla daha sık bir araya gelmek istedik. Her hafta sonu seçim bölgemizde olmak istiyoruz. Bunun için çalışma ve programlar yapıyoruz&[#]8221; dedi.
Bu seneki yasama yılının önemine değinen Ulupınar, &[#]8220;Yarın meclis açılıyor. Bu yasama yılı Yeni Anayasa için çok önemli. BDP&[#]8217;li milletvekillerinin durumuyla alakalı yarın çok önemli bir açılış gündemiyle toplanacak yeni Meclis. İnşallah memleketimiz, milletimiz için çok hayırlı kararlar alınacak&[#]8221; diye konuştu.
Ak Parti İktidarı&[#]8217;nın üçüncü ustalık döneminde terörün kökünü kazıyacağını belirten ULupınar, &[#]8220;Bu terör belasını da ortadan kaldırılması için partimiz, hükümetimiz bu üçüncü ustalık döneminde, var gücüyle çalışacak ve terörün kökünü kazıyacağız. O zaman Türkiye&[#]8217;nin önündeki bütün engeller kalkmış olacak. Teröre dışardan destek var, bu kesin. Aksi takdirde uzun namlulu silahlarla askerlerimize saldırmaları mümkün değil. Bugün de şehitlerimiz var, çok üzülüyoruz. Gerçekten yüreğimiz yanıyor. Bunların hepsi ana kuzusu, vatan evladı. Bir evlat kolay yetişmemektedir. Ben bütün şehitlerimize Allah&[#]8217;tan rahmet diliyorum&[#]8221; dedi.
Gezilerde vatandaşlardan istekleri olduklarını da belirten Ulupınar, gezilerin amacını ise şöyle anlattı;
&[#]8220;Her seçim zamanı olduğu gibi vatandaşlarımızı geziyoruz. Onlardan çeşitli isteklerde bulunuyoruz, bizlere desteklemelerini istiyoruz. Onların ise bizlerden tek isteği var. Bizden beklentileri sadece sorunlarla ve insanlarla haşır neşir olalım. Bu istekleri çerçevesinde seçimden sonra da onları yalnız bırakmıyoruz. Tüm beldeleri geziyorum. Zonguldak&[#]8217;ın beldelerini bitirmek üzereyiz. Gezilerimiz daha sonra Çayçuma ve Ereğli ilçeleri ile devam edecek. Bu turları tekrar, tekrar yapacağız. Vatandaşlarımızla yerinde sohbet ettiğimiz gibi, sorunları da görme şansımız oluyor. Bölge insanımızın isteklerini de alıyor, istişareler yapıyoruz. Ayrıca bu insanlara söz verdik. İyi günlerinde, kötü günlerinde, önemli günlerinde yanlarında olacağımızı söyledik. Bu doğrultu da çalışmalar yapıyoruz. Memleketimizin çok büyük sorunları var. Ama topyekun Zonguldak&[#]8217;ımızın kalkınması için yolları, üniversitesi, Filyos&[#]8217;u bütün projelerin hayata geçirilmesi, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışacağız. 12 Haziran&[#]8217;da onların oylarıyla yüce memleketimizin vekilliğine mazhar olduk. Bu demek değildir ki onlardan uzak duracağız, aksine daha da yakınlaşacağız.&[#]8221;
Vatandaşlar ise Ulupınar ve belediye başkanlarına yoğun ilgi gösterdi. Ulupınar ve belediye başkanların hatrını soran vatandaşlar, siyasileri seçimden sonra da aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Editör: Pusula Gazetesi