Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve beraberindekiler Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve Şoförler Odası Başkanı Köksal Osman Bahadırı ziyaret etti. Esnaf Odaları Başkanı Muharrem Coşkun, Mithatpaşa Tüneli ve Ankara girişi için bir şeylerin yapılması gerektiğini belirtti. Coşkun, "Bir takım sıkıntılarımızı söylemek istiyorum. En temel sorunlarımız Mithatpaşa Tüneli ile Ankara girişi için artık bir şeylerin yapılması gerekir. Zonguldak´ı
çok kötü gösteriyor. Araç muayene istasyonu Karadon´da olması 17 kilometrelik uzaklıkta olmasına anlam veremiyorum. Bu araç muayene istasyonunun şehir merkezinde olması gerekirdi. Eğer yer bulunamıyorsa bizlere bile danışabilirlerdi. Biz onlara yer gösterebilirdik. Birde sanayi de çalışan arkadaşlarımızın su sorunu var. Çok sık su tüketimi yaptıkları için zor duruma düşüyorlar. Suyun maliyetinin yüksek olması vatandaşa da yansıtılıyor. Hiç yoktan oradaki arkadaşlarımıza bir ayrıcalık yapılmasını isteriz.
Birde vatandaşlar ruhsatlarına göre işlerini sürdürsünler. Düzgün iş yapan ile merdiven altında çalışan arkadaşlarımızın ayrılması gerekir. Bu konularda çalışmanızı ve bizlere destek vermenizi istiyoruz. Meslek odaları ile ilgili alınan kararlarda bizim de görüşümüz alınmalı ve zaten yasada bunu söylüyor. Seçimde sizlere başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız" dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ise, "Esnaf için yapılması gerekenleri beraber yapacağız. Ruhsatsız olan iş yerleri bizim içinde onaylamadığımız bir durum. Sizinde bize vereceğiniz destek ile bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve beraberindekiler daha sonra Şoförler Odası Başkanı Köksal Osman Bahadır´ı ziyaret etti.
Editör: Pusula Gazetesi