29 yılık çocuk özleminin ardından tüp bebek tedavisi ile hamile kalan eşini doktor kontrolüne götürdüğü Ankara&[#]8217;dan dönerken Düzce&[#]8217;de trafik kazası ile hayatını kaybeden Çaycuma Kalafatlı Köyü Muhtarı Hüseyin Demirer (52) köyündeki cenaze töreninin ardından toprağa verildi.


Törene CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Ercan Balçık, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Askerlik Şubesi Başkanı Mustafa Özoğur, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzslü, AK Parti İlçe Başkanı Bünyamin Bostancı, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, GMİS Başkanı Eyüp Alabaş ve çok sayıda muhtar ile katıldı.


Cenaze namazını kıldıran Köy İmamı Kenan Tunç. , merhum muhtar Demirer&[#]8217;in köyü için bir çok hayalleri olduğunu söyleyerek, köy sakinleri olarak onun hayallerini gerçekleştirmeye çalışacaklarını ifade etti.


Muhtar Demirer&[#]8217;i uzun yıllardan beri tanıdığını ve çok iyi bir insan olduğunu ifade eden CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, ailesine sabır ve başsağlığı diledi.


Kaymakam Yaman ise muhtarın ölüm haberini alır almaz derin bir üzüntü yaşadığını ve çalışkan bir muhtarı kaybettikleri söyledi.


Öğle namazına mütakip kılınan cenaze namazının ardından Demirer&[#]8217;in cenazesi kalafatlı Köyü Mezarlığı&[#]8217;nda toprağa verildi.



ÇOCUKLARINI GÖRMEK NASİP OLMADI


Demirer&[#]8217;in Ankara&[#]8217;ya birlikte gittiği eşi Zeynep (46) ve yakın arkadaşı olan Aliköy Muhtarı Hayri Yiğit (54) kazayı hafif şekilde atlatırken, beş aylık hamile eşi Zeynep Düzce Devlet Hastanesi&[#]8217;ne kaldırıldı.


Yakınları Hüseyin Demirer&[#]8217;in 29 yıl önce evlendiğini ve çocuklarının olmamasına nedeniyle yaklaşık 25 yıldır tedavi gördüklerini ifade ederken eşi Zeynep Demirer&[#]8217;in bu yıl tüp tedavisi ile hamile kaldığını söylediler.


Çocuk hasretini yeğenleri ile gidermeye çalışan Hüseyin Demirer&[#]8217;in uzun yıllardan sonra çocuk sahibi olduğu için çok mutlu olduğu olduğunu söyleyen ablası Suzan Karalıoğlu ; &[#]8220;Birkaç kez tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmayı denedikten sonra kardeşimin eşi Zeynep bu yıl Anakara&[#]8217;da yine tüp bebek tedavisi ile hamile kaldı ve sık sık Ankara&[#]8217;ya doktor kontrolüne gidiyorlardı. Ankara dönüşünde kaza geçirmişler ve kardeşim arabadan fırlayarak hayatını kaybetmiş. Arabayı kendisi kullanıyormuş. Çok çocuk istediler ama bebeklerini görmek nasip olmadı. Eşli Zeynep&[#]8217;in durumunun iyi olduğunu öğrendik fakat doktorlar cenazeye katılmasına müsaade etmediler. Kendisi de eşinin öldüğünü henüz bilmiyor&[#]8221;diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi