Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman dün Zonguldak&[#]8217;a gelerek önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan otelle ilgili çalışmaları inceledi.


Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Demir tarafından karşılanan Murat Dedeman, oteli gezdikten sonra Demir Medya Tesisleri&[#]8217;ni de ziyaret etti.


Ziyarette, Dedeman Otelleri Genel Koordinatörü Tamer Yörüklüoğlu ve Demir Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Demir de yer aldı.


Zonguldak&[#]8217;a 25 sene önce geldiğini, aradan geçen uzun süreden sonra ziyaretini Zonguldak&[#]8217;a ilk gelişi olarak yorumlayan Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, çalışmaların yerinde görmekten mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi;


&[#]8220;Şehre girer girmez otele geldik. Bu yüzden şehri gezme fırsatı yakalayamadım. Dedeman Zonguldak, çok güzel bir yapı olmuş. Otel olarak çok konforlu. Gayet düşünülerek yapılmış bir proje.


Yer olarak, konum olarak çok güzel. Hemen şehrin girişinde. Burada, DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi&[#]8217;nin olması ve denizle iç içe olunması otel açısından çok güzel özellikler.


Dedeman Zonguldak&[#]8217;ın sosyal buluşma merkezi olacağına inanıyorum.


Dedeman, Türkiye&[#]8217;nin en eski ve en yaygın otel zinciri. Ve gittiği bütün şehirlerin sosyal açıdan gelişmesini sağlayan bir kurumdur.


Bugün otel denildiğinde sadece konaklama yapılacak bir yer değil her türlü sosyal etkinlerin yapıldığı, şehrin hayatına renk katan bir merkezdir.


Dedeman gittiği şehirlere her zaman renk katmıştır. İnşallah Dedeman Zonguldak&[#]8217;ın &[#]8216;Karaelmas&[#]8217;ın yanına farklı bir renk katacağına inanıyorum.


Zonguldak&[#]8217;a güzel bir yol yapılıyor. Yapılan bu yolla 3 saatte İstanbul&[#]8217;dan Zonguldak&[#]8217;a gelmek mümkün. Zonguldak artık kolay ulaşılan herkesin gelip görmek istediği bir yer. Zonguldak dillere destan olmuş bir şehir, dolayısıyla insanlar burayı merak ediyor. Zonguldak&[#]8217;ın cazip noktalarını öne çıkarmak insanları çekmek kolay olacaktır&[#]8230;&[#]8221;


Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Demir ziyarette Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman&[#]8217;a Zonguldakspor Forması hediye etti.


Editör: Pusula Gazetesi