Ergenekon davasından tutukluyken CHP´den Zonguldak Milletvekili seçilen ve halen tutuklu bulunan Prof. Dr. Mehmet Haberal´ın oğlu Erkan Haberal bugün basınla buluşuyor.


CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre toplantının saat 17:00´de gerçekleştitleceği bildirildi.


Erkan Haberal´ın neler söyleyeceği merak ediliyor..

---

Saat 17: 30


Halen cezaevinde bulunan Prof. Dr. Mehmet Haberal´ın oğlu Erkan Haberal saat 17:00´de CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun ile birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı.


Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar´ın, Haberal Ailesi´nin 12 haziran seçimleri sürecinde Zonguldak´a yapmak istedikleri hastaneyle ilgili olarak; "Sağlık Bakanlığı Haberal´a hastane yapımı için izin vermez" sözlerini sert dlle eleştiren Erkan Haberal Uçar´ın yanlış bilgisinin kurbanı olduğunu söyledi.

Söz konusu hastanenin Başkent Üniversitesi tarafından yapılacağını belirten Erkan Haberal Başkent´in YÖK´e bağlı olduğunu hatırlattı.

Haberal, son günlerde 400 yataklı hastane yapımıyla ilgili gelişmeleri takip ettiklerini belirterek; "69 ambarlarını tahsis etsinler devletin cebinden bir kuruş çıkmadan Zonguldak´a bir üniversite hastanesi kazandıralım. 2 yılda bu hastaneyi teslim ederiz. En küçük ticari bir beklenti ile böyle bir şey yapmayız" dedi.

Haberal´ın söz konusu hastane tartışması ve babası Mehmet Haberal´ın tutukluluğuyla ilgili sözleri yarınki Pusula´da..
Editör: Pusula Gazetesi