Ereğli amatör küme takımlarından Akınspor Kulübü başkanı Savaş Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette Akınspor Kulübü Başkanı Savaş Aydın, Posbıyık&[#]8217;a, Akınspor kulübüne geçen sezon yaptığı yardıklardan ve spora yaptığı atkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, &[#]8220;Amatör spor kulübünü ayakta tutmak çok zor bir olay. Tamamen gönüllülük esasına göre çalışıyor hem sporcular ve hem sporcular. Biz de belediye olarak elimizden gelen desteği veriyoruz. Malzeme yardımı, Beyçayır stadının tribünlerinin kapanması ve koltuk düzenlemesi daha bir çok konu. Araç desteği. Amacımız; amatör spor kulüplerinin ayakta kalmasına katkı sağlamak ve gençlerimizi spora teşvik etmek &[#]8221;dedi.
Posbıyık ayrıca 22 Eylül 2011 Perşembe günü saat 13,30&[#]8217;de Beyçayırı Stadı&[#]8217;nın ve Ereğli Belediyespor kulübünün yeni sezon açılışının yapılacağını belirterek tüm sporseverleri açılışa davet ettiklerini söyledi
Editör: Pusula Gazetesi