Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan&[#]8217;ın kardeşi Adnan Toptan&[#]8217;ın oğlu Gökhan Toptan haftasonu 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü Tesislerinde hayatını Duygu Bakar ile birleştirdi.

Düğün törenine Vali Erol Ayyıldız, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Ak Parti İl ve Merkez İlçe yöneticileri, İşadamları Sezai Çanakçı, Kadir Alagöz, Rıfat Güpgüpoğlu, Erdoğan, Rıza Gültekin, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Bayındırlık İl Müdürü Kemal Memiş, Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, çok siyaset ve işdünyasından davetliler katıldı.


Semra-Adnan Toptan çiftinin oğulları Gökhan Toptan ile Süheyla-Selahattin Bakar çiftinin kızları Duygu&[#]8217;nun nikahını Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen kıyarken, TBMM Eski Başkanı Köksal Toptan gelinin şahidi olmak istedi.


Vali Erol Ayyıldız, Rektör Mahmut Özer&[#]8217;in ve Hasan Fırat Onanç&[#]8217;ın nikah şahitliğini yaptığı düğün töreninde Toptan ile Vali Ayyıldız çiftlere mutluluk diledi.

Editör: Pusula Gazetesi