2011-2012 sezonu Deplasmanlı Süper Amatör Lig&[#]8217;de mücadele eden Çaycumaspor, Çaycuma Şehir Stadı´nda Karadenizspor&[#]8217;u ağırladı.


Maçın ilk dakikalarından itibaren baskılı bir oyun kuran Çaycumaspor aradığı golü 6. dakikada Yalçın&[#]8217;ın penaltıdan attığı golle buldu. 42. dakikada Kamil&[#]8217;in ayağından bir gol daha bulan Çaycumaspor Maçın ilk yarısı 2-0 lık galibiyetiyle kapatırken 44.dakikada Karadenizspor&[#]8217;lu Bilgin kırmızı kart gördü.


İkinci yarının başında rakibine çok sert giren Ümit kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilince konuk takım müsabakayı 9 kişi ile sürdürürken Çaycumaspor maçın 55. dakikasında Mehmet Ayvacı&[#]8217;nın attığı gol ile skoru 3-0´a taşıdı.


Ev sahibi Sarı-Lacivertliler rakibinin üzerine organize ataklar geliştirerek ve rakip takım Karadenizspor kalesinde pozisyonlar üreterek aradığı 4. golü 73. dakikada oyuna Serhat&[#]8217;ın yerine dahil olan Mehmet Şarlak&[#]8217;ın 79. ve 84. dakikalarda attığı gollerle skoru 5-0 taşıdı. Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çaycumaspor, Karadenizspor karşısında galip gelerek Deplasmanlı Süper ligin ilk haftasına 3 puanla başlamış oldu.


Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Çaycumaspor Teknik Direktörü Serkan Bankoğlu, lige galibiyetle başlamanın kendileri için çok iyi olduğunu ifade ederek "Yeni bir takım kurduk ve futbolcularımız sahada galibiyet için ellerinden geleni yaptılar. Skor bizi memnun etti ama oyun olarak çokta iyi değildik ilerleyen haftalarda daha da iyi olacağımıza inanıyorum&[#]8221; dedi. Maçı Çaycumaspor Kulubü Başkanı Mithat Gülşen ve yönetim kurulu üyeleri birlikte izledi.



STAD: Çaycuma Şehir


HAKEMLER: Celalettin Karayılan [*][*][*], Mustafa Dalman [*][*][*], Bayram Civ [*][*][*],


ÇAYCUMASPOR: Samet [*][*],Mehmet Parlak [*][*], Seyfullah [*][*][*], Deniz [*][*], Teoman[*][*], Serhat [*][*](Dk.73 Mehmet Şarlak [*][*][*]), Barış [*][*], Umutcan [*] Sadettin [*][*][*], İslam [*][*], Kamil [*][*](Dk.82 Uğurcan [*]), Yalçın [*][*][*]


KARADENİZSPOR: Aykut[*], Hakan [*] Emre [*], Ümit [*], Ahmet [*][*], Murat [*][*], Semih [*][*], Gökhan [*][*][*], İsmail [*], Bircan [*][*], Bilgin [*]


GOLLER: Dk.6 Yalçın (P.A), Dk.42. Kamil, Dk.55. Mehmet Parlak, Dk.79-84 Mehmet Şarlak (Çaycumaspor)


KIRMIZI KARTLAR: Dk.44. Bilgin, Dk.46 Ümit (Karadenizspor)

Editör: Pusula Gazetesi