CHP Parti Meclisi Üyesi ve Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, görevinden istifa eden CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk ve yönetimine teşekkür etti.


Köktürk açıklamasında şu görüşlere yer verdi:


&[#]8220;Bir kamusal sorumluluk olan, siyasal görevler, aynı zamanda beraberinde ciddi özveri gerektiren, özel yaşamdan ve iş yaşamından fedakârlıklar gerektiren son derece zorlu görevlerdir.


İçinden geçtiğimiz süreçte, iktidar olanaklarının, iktidar partisince sınırsız kullanıldığı, kuvvetler ayrılığı ilkesinin ve yargı bağımsızlığının ortadan kaldırılarak tek parti devletine doğru gidişin ileri adımlarının atıldığı, Cumhuriyetimizin temel kurumlarının ve Cumhuriyetimizin temel felsefesinin ortadan kaldırılarak devletin tüm kurumlarının Kanun Hükmünde Kararnamelerle şekillendirildiği, telefon dinlemelerinden tutun vergi denetimleri yoluyla yapılan tehdit ve baskıların en bariz örneklerinin yaşandığı, işten çıkartılma tehditlerinin sıkça kullanıldığı böyle bir dönemde taşınan bu görevlerin ağırlığı daha açık ve net olarak görülmektedir.


Böyle bir süreçte; görevlerinden ayrılan İlçe Başkanımız ve yöneticilerimiz ellerinden geldiğince bu görev ve sorumluluğu yerine getirmişlerdir.


Ben görevden ayrılan CHP Çaycuma İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, bugüne kadar göstermiş oldukları çaba ve sağladıkları katkılardan ötürü teşekkür ediyorum.


Önümüzdeki süreçte, daha önce görev yapan yöneticilerimizin tecrübelerinden yararlanan, ancak yeni heyecanları ve yeni sorumluluk sahiplerini de sürece katan bir yapı oluşturularak, Cumhuriyet Halk Partisi, halkımızın kendisine vermiş olduğu görev ve sorumlulukları kararlı bir şekilde yerine getirmeye devam edecektir.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi