AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Karaman, Çayköy ve Keller köyünde teşekkür ziyaretlerinde bulunacaklarını belirtti. Geziye, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, il genel meclis üyeleri katıldı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindekiler ilk önce Çayköy&[#]8217;de vatandaşlarla bir araya gelerek seçimlerden sonra teşekkür ziyaretlerinde bulunduklarını ve vatandaşların istek ve sorunlarını değerlendirdiklerini söyledi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ve beraberindekiler daha sonra Karamanda vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve sorunlarını değerlendirdi. Daha sonra konuşma yapan Karaman Belediye Başkanı Mustafa Kalaycı, &[#]8220;Sayın vekilimiz seçimlerden önce de ziyarete gelmişti, şimdi de teşekkür ziyareti için beldemize geldi. Vekilimiz bizim için Ankara&[#]8217;da bulunmaz bir kaynak, bizim için Ankara&[#]8217;ya gittiğimiz zaman dosyalarımızda olsun, bize hizmet açısından olsun her zaman kapısını çalabileceğimiz biridir. Bunun için biz kendisine seçimlerden önce gereken desteği verdik. Bizlere de gereken desteği vereceğini bildiğimizden dolayı vekil olmasını bizzat bizler çok istedik. Vekilimiz daha önce ki yıllarda bize her konuda yardımcı oldu. Bu çalışmalarda bize her zaman destek göstermişlerdir. Okul etrafında düzenlemesinde, kendisinden bir isteğimiz oldu, Ankara&[#]8217;da bize yardımcı oldu. Kendilerine belgemize ziyaretleri için halkım adına çok teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Ardından konuşma yapan AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, &[#]8220;Karaman yolumuzun üzerinde bir beldemizdir, buralara sürekli geliyor. Sizlerin içinden birisiyiz. 12 Haziran seçimlerinden önce buralara geldik sizden destek istedik, sizde destek oldunuz, hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bizde bu desteğin yüküne bilerek sırtımıza aldık. Bundan sonra biz Karaman beldemizde olsun, köylerimiz de olsun, bütün beldelerimizde olsun biz omuzda ki yükün sorumluluğunu biliyoruz. Vatandaşlarımıza hizmet ve proje üreterek inşallah sizlerin hizmetine sunacağız. Ramazan da Kilimli beldemizde, köylerimizde programlar yaptık. Beldelerimizi milletvekillerimizle beraber geziyoruz. Beldelerimizi gezmeye devam edeceğiz. Seçimden önce nasıl gelmişsek seçimden sonra da hizmetlerimiz için bütün beldelerimiz de yapacağımız projeleri yerinde inceleyerek, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il Genel Meclisi Başkanımız, İl Genel Meclis üyelerimiz ve teşkilatımızla birlikte sizlerin hizmetine sunmak için mücadele vereceğiz. Her zaman sizin hizmetinizdeyiz, olmaya da devam edeceğiz&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise &[#]8220;Sizlerin sorunu, problemi bizlerin sorunu, problemidir. Bunları çözmek için sizler bizleri seçtiniz. 12 Haziran&[#]8217;da sizler bizleri milletvekili olarak seçtiniz bu önemli göreve sizlerin sayesinde mazhar olduk. Ankara&[#]8217;da 10 gün durduk, yemin ettik geldik, meclis tatile girdi. 1 Ekim&[#]8217;de meclis açılacak. Hepinizi Ankara&[#]8217;ya bekliyorum. Halkımıza sordum yüzde 99&[#]8217;u daha meclise gelmemiş, gelin orada bizim yemeğimizi yiyin, sizlerin orası, sizin sayenizde biz oraya gittik. Karaman beldemizde yapılan çeşitli çalışmalar var. Cami, okul inşaatı, yapılan toplu konutlar. Türkiye genelinde TOKİ&[#]8217;ler var, burada Karaman&[#]8217;a has TOKİ&[#]8217;ye benzer toplu konut inşaatı başlatıldı. Bu büyük projelerin yapılmasında hepinizin emeği var, hepinize teşekkür ediyorum. Sizlerin her zaman yanındayız. 12 Haziran&[#]8217;dan sonra da her zaman yanınızda olacağımızı söyledik, iyi gününüz de, kötü gününüz de hepimiz insanız başımıza bir şey gelebilir. Telefonumuz ve kapımız her zaman açıktır. Elimiz kırılsaydı da bunlara oy vermeseydik dedirtmeyeceğiz. Sizlerin sorunlarını en iyi şekilde Ankara&[#]8217;da temsil edeceğiz.
AK Parti bu dönemde hem bölgemizde hem de ülkemiz de oylarını ciddi bir şekilde arttırdı ve bu dönem ustalık dönemimizdir. Bu ustalık dönemimiz de memleketimizin her tarafının kalkınması için, Zonguldak&[#]8217;ımızın topyekün kalkınması için, vatandaşlarımızın huzur ve refahı için çalışacağız, çok çalışacağız ve ülkemizi ve Zonguldak&[#]8217;ımızı muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartacağız. Bunun için her türlü imkana sahibiz. Çok şükür AK Parti gibi istikrarlı bir hükümet iş başında, böyle bir iktidar bu gün olmasaydı Yunanistan, Suriye, Mısır gibi olabilirdik. Bu gün dünyanın her tarafında büyük krizler var. Eğer biz bu gün huzurluysak, rahat bir şekilde oturabiliyorsak bu AK parti iktidarı sayesindedir. Bu Allah&[#]8217;ın bir lütfudur.
İçeride ve dışarı da düşmanımız çok. Maalesef kandan, kinden ve nefretten beslenenler memleketin kalkınmasını istemiyorlar. Ramazan ayında şehitlerimiz oldu, hala şehit vermeye devam ediyoruz. İnşallah bu terör belasını da bitireceğiz. Ülkemizle uğraşan çok düşmanlar var, tarihten yana bu böyle. Bizim bizden başka dostumuz yok. Hem içeride huzuru temin edeceğiz hem Gazze&[#]8217;de, Somali&[#]8217;de ki kardeşlerimize imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye çalışacağız. Hedefimiz önümüzde ki bir ay içerisinde Zonguldak&[#]8217;ımızın bütün beldelerini dolaşmak, vatandaşlarımızla sohbet etmek. Vatandaşlarımızın bu sevgi dolu bakışları devam ettiği sürece bizde ki hizmet aşkı artarak sürecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Karşılıksız, menfaatsiz sadece ve sadece hizmet etmek için bizler çalışmalarımıza devam edeceğiz. Altyapı çalışmalarımız var, şu anda Zonguldak&[#]8217;ın her tarafında duble yol çalışmaları var. Ereğli-Devrek yolu çalışmalarına başlanıldı. Filyos&[#]8217;dan Kilimli&[#]8217;ye, Mithatpaşa Tüneli, Üzülmez1-Üzülmez2 tünelleri, Türkail-Filyos tünelleri bu çalışmaları bu dönemde süratle devam edecektir. Emeklilerimize bir söz verdik, intibak yasası dedik. İntibak yasası 1 Ekim&[#]8217;den sonra meclisin gündemine gelecek, sayın başbakanımız söz verdi, 140 bin emeklisi olan Zonguldak milletvekili olarak bizde bunların takipçisi olacağız, intibak yasasını çıkartacağız. Çünkü emeklilerimiz arasında adaletsizlik var, birde yanında işsiz damadı, oğlu varsa bu adam eşiyle beraber nasıl geçinecek?
Hedefimiz 2023 yılında dünyada 10. büyük ekonomi olmaktır. Dünyanın gözü, kulağı Türkiye&[#]8217;dedir. Herkes bize gıpta ile bakmaktadır. Memleketimizin zenginleşmesi demek işçimizin, memurumuzun, emeklimizin daha fazla ücret alması demektir. Bu gün ekonomik göstergeler elimizdedir, işsizlik oranlarında düşüş vardır. Bunu böyle yapmak kolay değildir.
2006-2009 girişli kardeşlerimizin ücret adaletsizliği vardı, bunların üzerinde de çalışmalar yapıldı iyileştirme yapıldı. O arkadaşlarımızın daimiye geçmek ile ilgili de talepleri var, zaten bu kardeşlerimiz daimi gibi çalışıyorlar bu sıkıntıyı da önümüzde ki günlerde çözeceğiz.
Önümüzde ki günlerde sayın başbakanımız Filyos7a Bakanlar ile birlikte gelip inceleme yapacak. Orada çok büyük yatırımcılar yatırım yapacaklar. Sadece bir parselin büyüklüğü Alaplı Organize Sanayi bölgesi büyüklüğündedir. Orada ki sedde çalışmalarımız devam ediyor. 86 Trilyon bedel yatırıldı, havalanı hizmete girdi, şu anda havaalanında kamulaştırma çalışmaları var. Sedde çalışmalarından sonra Çaycuma&[#]8217;ya kadar hafif tonajlı gemiler içeriye girebilecekler. Bende orada bir inceleme yaptım, orası sadece Zonguldak&[#]8217;ımızın değil bütün her yerin kurtuluşu olacaktır. Orada binlerce gencimiz iş bulacaktır, bunun için çalışıyoruz. Daha fazla çalışacağız. Zonguldak&[#]8217;ımız da yol yapmak kolay değil. Ama görülüyor ki dağları deliyoruz, iş makineleri gece-gündüz çalışıyor. Bütün köylerimizi geziyoruz. İl genel meclis arkadaşlarımıza da teşekkür etmek istiyorum, köylerimizde altyapı çalışmaları yavaş yavaş tamamlanmış, yol su problemleri büyük ölçüde tamamlanmış. Bu gün kanalizasyon problemleri çözülmektedir. Geçtiğimiz günlerde Elvanpazarcık&[#]8217;da hastane ile ilgili bir konuşma yapmıştım. Devrek&[#]8217;e, Çaycuma&[#]8217;ya, Ereğli&[#]8217;ye hastaneler yapılacak. Yer problemleri çözüldü, çözülecek. Devrek&[#]8217;te yer problemi yok ihale bu ay yapılacak, Çaycuma&[#]8217;da yer problemi yok ihalesi yapıldı, Ereğli&[#]8217;de çok sıkıntılar yaşandı yer problemi çözüldü&[#]8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi