Filyos Çayı Taşkın Kontrolünü yapacak olan Müteahhit Berhem Baykara Belediye Başkanı Satılmış Gebeş&[#]8217;i makamında ziyaret etti. Başkan Gebeş konuyla ilgili olarak müteahhit Baykara ile makamında bir süre görüştü.


2010 yılı Aralık ayı içerisinde ihalesi yapılan Filyos çayı taşkın kontrolü Çaydeğirmeni beldesinin geleceği açısından büyük önem arz ediyor.


Belediye Başkanı Satılmış Gebeş&[#]8217;in takibi ve Bölge Milletvekillerimizin de desteği ile programa alınan ve yapım ihalesi yapılan Çaydeğirmeni Belediye hudutlarını kapsayan taşkın kontrolü bitirildikten sora Çaydeğirmeni Beldesi her anlamda müthiş bir kalkınma hamlesi içerisine girecek.


Konuyla ilgili olarak konuşan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, &[#]8220;Bölgeye yeni yatırımlar gelmesi, sosyal ve kültürel yönden daha kapsamlı çalışmaların yapılabilmesi için Filyos çayının taşkınlara karşı gerekli önlemlerin alınması gerekiyordu. Taşkın çalışmalarının bitirilmesinden sonra atıl durumda bekleyen araziler değerlenecek, yeni alanlar imara açılacak, belde yeni yatırım alanları kazanacak buda ilçemiz ve beldemiz adına büyük kazanım olacaktır. Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarla beldemize kazandırmış olduğumuz Fabrikalarla işsiz gençlerimize Çaydeğirmeni olarak iş olduk, aş olduk umut olduk. Bundan sonrada bu gibi alanlarda gerekli altyapıyı hazırlayarak yeni yatırımların bölgemize gelmesini sağlayacağız&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi