Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Yurtbay’ın torunu İlter Yurtbay Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü’nde siyaset ve işadamlarının katıldığı muhteşem bir organizasyonla Aysun- Zeki Gemici’nin kızları Ezgi Gemici ile hayatını birleştirdi.

Düğün törenine Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Özcan Ulupınar, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Çaycuma Kaymakamı Hasan Yaman, Gökçebey Kaymakamı Halit Benek, 23. Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Ali Koçal, eski Bakanlardan Zeki Çakan, Hasan Gemici, Güneş Müftüoğlu ve Abdulah Tenekeci, Çaycuma Garnizon Komutanı Üsteğmen Ercan Balçık, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Çaycuma Askerlik Şubesi Bakanı Teğmen Mustafa Özoğur, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, ZKÜ Rektörü Mahmut Özer, Çaycuma MYO Müdürü Hikmet Yazıcı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Çanakçılar Yönetim Kurulu Üyeleri Mithat ve Sezai Çanakçı, Çaycuma Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Sami Alpan, Alagözler Şirketler Grubu Başkanı Kadir Alagöz ile çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Genç çiftin nikâhını Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen kıyarken nikah şahitliklerini ise Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Köksal Toptan, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, eski Bakanlardan Hasan Gemici, Güneş Müftüoğlu ve Abdulah Tenekeci, Sadi Baruönü, Seçkin Keskiner ve Gürkan Peker üstlendi.

Nikah akdinin ardından Belediye Başkanı Mithat Gülşen evlilik cüzdanını Vali Ayyıldız’ın vermesini istedi. Vali Ayyıldız ise ‘Benden daha çok Zonguldaklı’ diyerek genç çifti tebrik edip evlilik cüzdanını Milletvekilli Köksal Toptan’ın vermesini istedi.

Çaycuma’nın iki seçkin ailesinin düğününde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Köksal Toptan; ‘Damat Bey büyük bir imparatorluğun başına geçecek, dolayısıyla çok yoğun çalışacak. Onun için evlilik cüzdanını daha iyi saklayacağını düşündüğüm için gelin hanıma vermek istiyorum’diye konuştu. Nikahın ardından söz alan İşadamı Zeki Yurtbay ve eşi Emel Yurtbay katılan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan ünlü sanatçı Sibel Can ise davetlilere keyifli dakikalar yaşattı.

Damat İlter Yurtbay aynı zamanda doğum günü olan eşi Ezgi Gemici Yurtbay’a sürpriz yaparak sahnede ‘Bu aşk böyle bitemez’ şarkısını seslendirdi. İlter Yurtbay; ‘Yurt dışında yaşmama rağmen Ezgi’yi sevmekten hiç vazgeçmedim. O benim hayatımın en değerli insanı’dedi. Sürpriz karşısında oldukça şaşıran gelin ise mutluğunu Sibel Can ile paylaştı.

Editör: Pusula Gazetesi