Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski İl Başkanlarından, TURYAPI İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpcu&[#]8217;nun küçük oğlu Atakan Turpçu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği&[#]8217;nde (TOBB) çalışan Buse (Şener) Turpcu ile evlendi.

TURYAPI İnşaat&[#]8217;ta Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alan Atakan Turpcu&[#]8217;nun 7 yıldır süren aşkları, evlilikle taçlandı.


Buse-Atakan çiftinin düğün ve nikah töreni, önceki gün Ankara Bilkent Oteli Sakarya Salonu&[#]8217;nda gerçekleştirildi. Düğün törenine; CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Zonguldak ve Denizli eski Valisi Yavuz Erkmen, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş, Zonguldak eski Milletvekilleri Ali Uzun, Harun Akın, Nadir Saraç ve Fazlı Erdoğan, CHP Burdur Milletvekili İdris Yılmaz, MHP Disiplin Kurulu Üyesi ve Zonguldak 1&[#]8217;inci Sıra Milletvekili Adayı İlhami Yılmaz, CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Songül Malkoç, Kozlu eski Belediye Başkanı Hüdai Dökmeci, GMİS Genel Başkanı Eyüp Alabaş, GMİS eski Genel Başkanı Ramis Muslu, işadamları Metin Koçaklı, Ali Hızır Ar, Yusuf Günay, Ali Haydar İlkbahar ve 750 seçkin davetli katıldı.


Düğüne mazeretleri nedeniyle katılamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarloğlu ve CHP Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve CHP eski Genel Sekreteri Önder Sav da, telgraf göndererek genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.


Buse-Atakan çiftinin nikahını Ankara-Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar kıyarken, nikah şahitliklerini ise; Zonguldak ve Denizli eski Valisi Yavuz Erkmen, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Kültür eski Bakanı Ercan Karakaş yaptı. Nikahın ardından CHP Genel Başkanı Nihat Matkap, evlilik cüzdanının geline vererek, mutluluklar diledi.


Konuklarını düğün salonunun kapısında karşılayan damadın anne-babası Hanım-Şerafettin Turpcu çifti ile gelinin anne-babası Senay-Burhan Şener çifti, düğün süresince de davetlileriyle yakından ilgilendiler.


Düğün pastasını kesen genç çift, Mavi Orkestra&[#]8217;nın seslendirdiği romantik şarkılarla dans ederken, hareketli şarkılarla da arkadaşlarıyla doyasıya eğlendiler.

Editör: Pusula Gazetesi