Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclisi Üyesi İbrahim Şengün, Belediye Meclisi üyeleri; Erol Tunçkaya, Mehmet Yaman, Emine Çift; İl Genel Meclisi üyeleri Ayhan Akman ve Temel Uslu; Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rafet Kılıç, Oda Genel Sekreteri Taner Arslan, Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerafettin Kocaman, Alaplı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Kemal Çam, Alaplı Ziraat Odası Başkanı Şeref Türkoğlu, Alaplı Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ali Eren ile birlikte, geçtiğimiz günlerde görevine başlayan Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız´ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Vali Erol Ayyıldız´ı Ankara´da görev yaptığı dönemde de tanıdığını ifade ederek, &[#]8220;Zonguldak Valiliğine atanmadan önce Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Valimizin ilimize atanmasından büyük memnuniyet duyduk. Kendisi, mahalli idareleri iyi biliyor ve bu anlamda ilimizin, ilçelerimizin sorunlarının çözümünde biz belediye başkanlarının kendisiyle paylaşacağımız çok şey olduğuna inanıyorum. İnşallah, geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu dönemde de hep beraber el ele vererek, güzel çalışmalar yapacağız&[#]8221; dedi.
Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Vali Erol Ayyıldız, Alaplı heyetinin birlik beraberlik içerisinde kendisini ziyaret etmesinin ilçenin birlikteliğinin de mesajını verdiğini ifade ederek, &[#]8220;Belediye Başkanımızla daha önceden de tanışıyoruz. Kendisinin İlçesine hizmet etme gayretini de biliyorum. İlçelerimizle birlikte, ilimizin daha da kalkınması için hep beraber elimizden gelen gayreti göstereceğiz&[#]8221; diye konuştu.
Ziyarette, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam da, Gümeli beldesiyle ilgili Vali Erol Ayyıldız´ı bilgilendirdi. Oda başkanları da, odalarının faaliyetleriyle ilgili olarak Vali Erol Ayyıldız´a bilgiler verdiler.
Editör: Pusula Gazetesi