2011-2012 sezonuna hazırlıklarına erken başlayan Zonguldak Kömürspor´da altyapı çalışmaları tecrübeli Antrenörler tarafından sürdürüyor.


Yönetim bazında yapılan değişlikle beraber, alt yapı da yeni yapılanmaya giden Zonguldak Kömürspor, A takıma sporcu kazandırmayı hedefliyor.


Alt yapı Antrenörleri Metin Aydın, Oğuzhan Akman ve Tayfun Kayık yönetiminde yürütülen çalışmalar Fener Sahası´nda sürdürülüyor.


Geçen sezon kadroda yer alan oyuncuların bir çoğu, değişik kulüplere transfer oldu. Dilaver Demir Madencilik Dilaverspor´un alt yapısından 13 oyuncu ve kadroya kalan isimlerle beraber 20´nin üzerinde sporcuyla çalışmalar yürütülüyor.


Zonguldak Kömürspor´un alt yapısına da yeni yetenekler kazandırıldı.


Boluspor´dan Beytullah, Teaş Işıkspor´dan Batuhan ve Polisgücü´nden Anıl, yeni sezonda Zonguldak Kömürspor´un alt yapısına transfer oldu.


Bu sene çalışmalara erken başlayan Kömürspor U19 takımı, Dilaver´de Erdoğan Demir Tesisleri´nde 10 günlük kampa girecek.


Alt yapı Antrenörü Metin Aydın, göreve gelen yeni yönetimin alt yapıya büyük önem verdiğini çok iyi imkanlarda çalışma imkanı bulduklarına değindi.


Aydın, ´Önümüze kısa süreli hedeflerden çok daha uzun vadede sporcuları geleceğe taşıyacak işlere imza atmak için buradayız. Altyapılar kulüpler için her zaman önem arz etmektedir. Göreve gelen yönetimde her türlü desteği veriyor. Çalışma şartlarından tutun da sporcuların maddi ve ekonomik anlamda destek veriliyor. Bize sağlanan bu şartları en iyi şekilde değerlendirerek sporcuların performanslarını daha üst seviyeye çıkarmak için çaba harcıyoruz." dedi.

Editör: Pusula Gazetesi