Kdz. Ereğli Göktepe Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz ve mahalle sakinleri Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek mahalleye yapılan altyapı ve asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür edip 19 Ağustos&[#]8217;ta kendisine yapılan saldırıyı kınadıklarını ifade ettiler.
Ziyarette Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;a teşekkür plaketi takdim eden Göktepe Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz
mahalle sakinleri olarak yapılan çalışmalardan çok memnun olduğunu belirterek &[#]8220;Mahalle sakinleri olarak yapılan çalışmalardan son derece memnunuz. Çocuklarımız tozdan çamurdan kurtuldu. Mahalle olarak durak eksiğimiz var. Bu konuda da desteğinizi bekliyoruz. Ayrıca; size geçtiğimiz günlerde yapılan saldırıyı kınıyoruz. Mahalle sakinleri olarak her zaman yanınızdayız. Destekçininiz. Size atılan her yumruk bize atılmıştır&[#]8221; dedi.
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek &[#]8220;Göktepe Mahallesi sakinleri şunu çok iyi bilmelidir ki; Belediye olarak Göktepe&[#]8217;ye de diğer mahallerimizde olduğu gibi el attık. Altyapısını tamamladık. Asfalt çalışmaları yaptık. Ara sokaklara büyük asfalt makinesi giremediğimiz için asfalt yapamadık ama asfaltsız yer bırakmayacağız. Teknik ekipteki arkadaşlarım hazırlıklarını yapıyor. Bunun yanı sıra mahalleye yeni duraklar konulacak. Gereken çalışmayı yapıyoruz &[#]8221; dedi.
Posbıyık ayrıca gündem de olan ve yapımı süren projeler ile ilgili bilgiler vererek &[#]8220;2&[#]8211;2,5 sene içerisinde Ereğli&[#]8217;nin vizyonu değişecek&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi